KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 23 gæster online.
De sidste forberedelser inden sæsonstart PDF Udskriv E-mail
17. September 2010
Tilføjet af PR-udvalget
De forgangne weekender har klubbens hold brugt på de sidste forberedelser inden den forestående sæsonstart.

Den første weekend i september blev der afholdt "KSV-dag" i Korsgadehallen, hvor flere af holdene benyttede lejligheden til et par timers træning. Om eftermiddagen var der spil og sociale foretagender på tværs af holdene, og dagens aktiviteter blev afsluttet med fællesspisning og en bytur for de festglade. Om søndagen har H1 arrangeret et ministævne og inviteret Frederiksberg, Holte og Hvidovre. Der blev spillet nogle gode kampe, hvor herrerne havde mulighed for at få de nye spillere spillet ind på holdet.

I sidste weekend blev der afholdt HVK-Cup i Hvidovre med deltagelse af både H2, H3, D2 & D3. Det blev til nogle gode kampe - nogle hold med flere sejre end andre - men vigtigst af alt en masse spilletid og mulighed for finpudsning af aftaler mm. Om aftenen var der arrangeret fællesspisning hos Gnistrup fra H2 og efterfølgende HVK-fest for de interesserede.

I weekenden er det D1 og H1's tur til at få de sidste ting prøvet af, inden det for alvor går løs i turneringen. Holdene drager over sundet og deltager i det famøse Knalle Cup. Det bliver interesant at høre, hvad de to D1-træneres forskellige træningstilgange resulterer i af spil på banen [red. tjek 6 hurtige #4], og om H1 atter disker om med lækkert hår...

Vigtigst af alle sæsonforberedelser er dog klubbens sæsonstartsfest, som løber af stablen i aften (og nat) i Tarmen. Vi håber at se så mange som muligt af jer!

Sidst opdateret 17. September 2010
Top!
Top!