KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 65 gæster online.
H2 mod Frederikssund PDF Udskriv E-mail
20. September 2010
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

KSV H2 tog imod Frederikssund i sæsonens første kamp. Vi stillede truende op med en dobbelt så stor trup som modstanderen og KSV gjorde god form ved intimiderende ambitiøse opvarmningsøvelser anført af coach Georgi. For at få lige så meget ud af smashopvarmningen som de gamle mænd ovre på den anden side, kastede vi, for os selv forvirrende, østeuropæiske håndtegn med hele to hævere ved nettet og et skybrud af 3. meter slag i samtlige 8 minutter det varede. 

Selve kampen var præget af at være den første i sæsonen. Alle fik spilletid og der blev testet lidt på kommunikationen, samarbejdet og diverse nye pladser. Undertegnede inklusiv, som forsøgte sig ikke kun som helt uprøvet diagonal, men faktisk i et par point endda som anfører (et valg der mistænkes at være faldet fordi man var den der ragede højst op i mængden da anføreren blev skiftet ud, men man behøver da heller ikke at kende reglerne for at kunne række en hånd i vejret).

Første sæt var en eksplosion af god stemning og masser af hopla, dog udviste vi lidt kommunikations udfordringer i forsvaret, men derudover ellers et spil der var kommet godt fra start. Vi dominerede nettet i både blok og nådesløse angreb af Peter Hjorth fra kanden og Anders Balk fra diagonalen. Vi fik også hurtigt tilpasset vores modtagningsspil så Kasper Rosenbergs hæveropgave blive lidt mere overskuelig, hvilket åbnede for nogle gode angreb fra centerpositionen. Modstanderne kom vist aldrig rigtigt i gang og sættet endte overbevisende 25-9 til KSV. 

I andet sæt skifter Georgi meget ud og vi starter lidt forfra. Fra dér hvor en nybagt diagonal normalt står og gemmer sig på baglinjen er der begrænset udsyn, men jeg skal love for at jeg kunne høre lyden af Martin Rosengaards center-smadr’ over midten og publikums begejstring. Det var kun et held at alle modstandere slap med liv og lemmer i behold, men jeg må udtrykke bekymring for løse guldbrædder og loftplader. Frederikssund kommer i dette sæt lidt bedre i gang, de får talt mere sammen og samlet bedre op. Coach Georgi skruer dog op for tempoet og beordrer springserve til alle rigtige mænd! Rigtige kvinder står op og tisser (gør de ik?), tøsedrenge står op og server, men rigtige mænd springserver  -  i bagvæggen. Stimen af servefejl (omend med æren i behold) koster os en del besiddelsesskift og point på tavlen. Sættet slutter dog stadig 25-20 til hjemmeholdet.  

Stemning er forsat rigtig god med gejst og ”2-3-TEAM!!” (ikke 10 eller ”teen” som flere af tilskuerne efter kampen måtte spørge til). Vi skifter for tredie gang det meste af vores opstilling. Denne gang dog uden drastisk effekt på slagets gang. Vi fortsætter med at springserve en masse andre steder end ind på banen. Frederikssund er heldigvis i tilgivende humør på dagen og sender deres server retur med samme succerate. Hen mod slutningen af kampen er der kommet rigtigt godt styr på holdets nyrokerede libero Rasmus Johansen. Det resulterer igen i lidt mere centerspil og da modstanderens midtspil aldrig rigtigt letter, så er der fri tyr og en masse blokade dominans på kanterne. Et sidste par tordendunk fra frontlinien var med til at lukke kampen, hvilken var uden overdreven brug af backspikes, ville vist være fair at sige. Kampens sidste sæt lukkes og slukkes med cifrene 25-18, et ”hvad sker der, mand!” fra Georgi...yep den unge bulgarer taler vist mere dansk end vi er klar over. Traditionen tro en stolt og øredøvende ”tur på landet”.

Tre sæt hvor undertegnede ikke tror det ville være helt forkert at påstå, at der var tale om tre helt forskellige opstillinger. 

Kampens spiller blev Anders Balk, som for første gang i sin (korte) volleykarriere også oplevede fuld spilletid *tager endnu et hit på iltflasken*. 

Tak til det fantastiske publikum der havde forvildet sig ind i hallen, eller havde tjanser efterfølgende. ;-) På gensyn søndag d. 03/10 hvor H2 tager imod Enghave 2

/Balk

Top!
Top!