KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
D3 vs. Ringsted I F PDF Udskriv E-mail
26. September 2010
Skrevet af Sarah

Der var engang (søndag d. 19/9-10 kl. 19), hvor 13 skønne volleypiger var udtaget til sæsonen første kamp.. Modstanderne var en gammel fjende - Ringsted, der i seneste opgør stjal sejren på hjemmebane. Af samme grund var pigerne fra KSV på trods af det enorme gå-på-mod også fyldt med en snert af bekymring inden kamp-start.. Denne bekymring blev dog langsomt, som opvarmningen skred frem, mindre og mindre, idet Ringsted ikke just præsterede et overbevisende højt niveau – de så ligefrem menneskelige ud, hvorfor en sejr da i allerhøjeste var at ane i det fjerne..

Kampen går i gang og pigerne fra KSV kom desværre ikke helt super fra start, hvorfor Ringsted langsomt trak fra.. Det var egentlig ikke fordi, Ringsted spillede godt. Snarere var det fordi, KSV-pigernes eget spil ikke helt kørte.. Og så fordi dommeren konsekvent valgte ikke at dømme dobbeltslag på modstanderholdets hæver.. KSV-pigerne formåede dog at hale lidt ind på Ringsted igen, og sættet endte tæt: 25-27.. Dog til Ringsted.

Ved andet sæt ønskede KSV-pigerne andre boller på suppen og var egentlig også fortrøstningsfulde, men der var desværre mange af de samme takter fra første sæt..  Misforståelser på banen, uheldige servefejl , underlige dommerkendelser eller mangel på samme og generel frustration over at spillet ikke flød naturligt, som set til træning. Sættet ender 19-25 til Ringsted.

Ved tredje sæts start var KSV-pigerne udmærket klar over, at nu var det nu! Det blev besluttet, at der skulle være 5 sæt! Og dette var nok holdets klogeste beslutning EVER, for det så jo pludselig meget bedre ud.. Der blev taget en masse i forsvaret, serverne fungerede, bolde blev slået i gulvet (vel at mærke på den rigtige side af nettet), og ja.. Det var en dejlig fornemmelse at lukke sættet 25-19..

Fjerde sæt blev i en grad en fortsættelse af foregående.. Spillet fungerede en del bedre end i de to første, selvom spillet aldrig nåede et 100% niveau.. Og så var KSV-pigerne også en del yngre, i bedre form, og en helt masse andre rigtig fine ting, der tilsammen gjorde, at der simpelthen var mere spille-mæssigt overskud. Sættet blev hevet hjem 25-22.! ERGO….. Femte sæt: Here we come!

Femte sæt var en succes. Det blev vundet – knebent, men vundet – 15-13! Og hermed skete noget uvant.. KSV-pigerne formåede i modsætning til sidste sæson, at få hevet sig selv op psykisk.. På trods af modgang stod pigerne sammen og heppede på hinanden og resultatet blev en succes. Det vil være stilen fremover.. Ingen vil nogensinde komme mellem KSV-pigerne og deres kampgejst – det ville være at ”skyde sig selv i hovedet” (undertegnede beklager for referencen til Amalie fra Paradise – men hvad kan man gøre, når man lige har set Amalies verden og er in the zone!?!)

 

Kampens spiller blev Maria K med hele 6 stemmer for et rigtig godt spil; godt forsvar, god blok og ikke mindst gode slag! Congrats! (Runner-up Dominique for rigtig stabilt spil!)

Kampens detalje stod Maria N for, dog af flere grund.. En blanding er superbt blokspil og så en smash med baghånden, der kunne minde meget om et badmintonslag..

En bænk-detalje må siges at være fra Min Panda – aka Miranda.. Vi får en henstilling om, at vi ikke må råbe de dobbeltslag, vi ser, hvortil Min Panda svarer tørt ”Nej nej, selvfølgelig ikke.. Vi ville jo blive hæse af at råbe på alle de dobbeltslag.. Så det er klart.. Du har fuldstændig ret..”

 

Hermed takker Sarah (nyt skud på D3 stammen) af, og ønsker alle god vind!

Sidst opdateret 26. September 2010
Top!
Top!