KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 43 gæster online.
D4 vs. Frederiksberg 5 PDF Udskriv E-mail
27. September 2010
Skrevet af Maiken

Sådan Piger!!!!

 

Første kamp for KSV´s nye dame 4 hold, blev spillet søndag d. 26 september i Korsgadehallen mod Frederiksberg.

 

Holdet blev rystet godt sammen da spillertøjet skulle fordeles for første gang og de sort-orange dragter var jo som skabt til holdet....!

Inden opvarmningen gik i gang, blev holdets kommende kampråb afprøvet.. ”2-3-swusj”... Dette vækkede ikke synderligt begejstring og følelsen af – ”vi vinder vi ved vi kan”, så efter en god opvarmning blev endnu et kampråb afprøvet ”2-3-gogogo”, hvilket hurtigt blev til ”2-3-go” J Så var det ellers bare at komme på banen og gi den gas..

 

Første sæt havde lidt begyndervanskeligheder, men der blev hurtigt rettet op på det, da holdet begyndte at koncentrere sig mere om eget spil frem for Frederiksbergs. Dette betød en sejr i første sæt.

 

I andet sæt kom holdet suuuper godt fra start og Frederiksberg blev aldrig rigtig en trussel. Katrine havde en god serveserie, hvilket lagde et godt pres på dem. Der var dog ingen grund til at give ved dørene, så Coach valgte at skifte en koldserver ind og Bettina havde på den måde alle odds imod sig i serven som endte i nettet. Dette resulterede i ”dagens detalje”, da det var en svær udfordring hun blev stillet. Resten af sættet blev spillet godt og en sejr med ca. 10 point betød, at endnu et sæt var hjemme.

 

I tredje sæt havde holdet lidt vanskeligheder, og det virkede som om Frederiksberg fandt lidt rigtig volleyspil frem. Men de sidste kræfter blev hentet frem og det var bestemt fortjent at Dame 4 vandt deres første kamp 3-0 i sæt.

 

Vi sluttede kampen af, med dans og sang af Coach og hans (lille)hjælper (var det sådan han blev døbt?)  - og det kan vidst kun blive bedre – men det var jo også første gang for det nye hold J

 

Tak til tilskuerne for god opbakning, Mie med sit ”go go” samt Sarah og Maria fra Dame 3. P.s. Kampen er slut J Vi vandt J Kom og få kage J

 

Jeg fik æren som Kampens spiller..... siger tak og seeeeeeejjjjt at vi vandt J

                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                                          Maiken

Top!
Top!