KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
H1 tvivlsomt solidt fra start PDF Udskriv E-mail
30. September 2010
Tilføjet af David Juul Larsen

H1 vs Gentofte (Kids) volley wildcard.

Onsdag aften var h1 i Gentofte og mødte et meget ungt hold. Faktisk tror jeg vores start 6'er tilsammen var ældre end Gentoftes samlede trup.

Dermed ikke sagt det blev en walkover, langt fra. Det endte med en tæt kamp, hvor vi trak det længste strå.  Gentofte spillede en rigtig god gang volley og det sås tydeligt at der masser af bold i de drenge.  5 volleyår mere på bagen og vi havde haft det umådeligt svært. Skræmmende nok var det os der til tider lignede nogle, der løb rundt som første års seniorer.

Vi startede David - Teis - Tøf - Lasse - Magius - Morten. Fabio som libero

1. sæt:

Det ligner os ikke, men vi kommer ikke alt for meget bagud fra start. Efter kun at være bagud 3-0, begynder vi at spille.  Vi henter dem hurtigt og kommer foran. Vi holder dem bag os hele sættet og har sætbold ved 20-24. det slutter 22-25. Undervejs får vi lige en advarsel om at dommerne havde glemt at få deres aften-kaffe eller havde skift den ud med en aften-skarp! En bold en meter forbi antenen og 3 cm forbi 1. dommerens næse blev godkendt.

2. sæt:

Københavns Studenter kids Volley indtræder banen! Vi ligger ud med et modtagnings snit på 0,5, hvilket også blev snittet for hele sættet. Jeg pisker rundt og gøre mit bedste for at save bolden endnu længere væk. Det er selvfølgelig ikke godt nok, så Pilgaard kommer ind 9-2 eller så noget. Han overtager det tvivlsomme sjove job, der består mere i at hente bolden end at hæve den. Og lidt efter kommer Magius ind igen eftersom Jørgen havde startet inde. Ved stilling 20-7 kan coach Pau's hjerte ikke bæger mere og han måtte skrige "KOM NU for fanden", ikke så meget andet at gøre da vores to timeouts var brugt før vi havde 5 point. Det eneste positive jeg kan finde,  er at ved stillingen 23-8 redder Pilgaard lidt af vores ære, ved at save 5 point hjem, så vi "kun" taber 25-13. Hovedrystende at vores niveau kan være så lavt.

3. sæt:

Ligner 1. sæt vi spiller stabilt og der er ikke så meget at komme efter for Gentofte. Vi er foran hele sættet. Vi vinder sættet 18-25. Tilgengæld mente dommerne, at nu skulle de stå for lidt spas og løjer. Lasse (vores diagonal, som er ved nettet) kommer forsent ud til en kantblokade. Han når hverken at hoppe eller få armene op, så han gør det eneste rigtige. Han blokere den med hovedet så den i blød bue ender på vores tre-meter, jeg hæver pipe til Teis, som slår den ned! Men 2. dommeren så noget... så han dømmer bagmand på mig. 2. dommeren mener nemlig at jeg uden problemer ligger med hovedet over netkanten når jeg blokere, hvorefter jeg smidig som en ninja lister tilbage til 3-meteren og hæver bolden. Uden der, i så fald, er nogen der studser over, der ville være dobbeltslag. Jeg er rent faktisk godt tilfreds med dommerkendelsen.

4 Sæt:

Vi spiller sådan set udemærket, Gentofte spiller bare en smule bedre og vi er kontant bagud med 1-2 point hele sættet. Havde vi taget nogle af få personlige fejl væk og måske sat lidt mere tryk på vores eget spil kunne vi godt have taget det sæt. Klart det mest spændende sæt. Gentofte tager sættet 25-23.

5. sæt:

Der når aldrig at blive tvivl om udfaldet, og sættet bliver reelt afgjort ved stillingen 2-6. Lasse går op i blokade og tuscher angrebet med lillefingeren alene. Han pisker råbende ud til bænken for at... Ja det ved jeg ikke! Men jeg får fat i bolden og spiller den op på Lasse's plads, så Morten må se sig nødsaget til at kaste sig i en glidende takling og sparke bolden højt over på Gentoftes side. Lasse opdager at bolden stadig er i spil og kommer tilbage på banen. Bolden bliver hævet ud ved ham igen og han går op i superman blokade, med 2 knyttede hænder rocker-blokerer han den ned på 3-meteren. Så var der ikke mere tilbage i Gentofte-drengene. En action der alene burde være nok til at blive dagens spiller! Lasse må gå ud med en formodet forstuet lillefinger og Magius kommer ind. Vi vinder sættet 8-15.


For at summere op, så må man konstatere at der ting der skal arbejdes med. Vi havde store problemer med modtagningen på højre side af runningspiker position 4.
Vi må også kigge på, hvordan det er muligt, at vi kan blive så presset mod et hold, der groft sagt kun havde en hæver og en rigtig god diagonal. De hæver
ikke meget mere end 5 gange center og så ensidigt spil burde vi kunne dæmme bedre op for.

David

Top!
Top!