KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
H2: GISP fik tæv men vandt alligevel ! PDF Udskriv E-mail
31. Januar 2006
Tilføjet af Alex Boje

I søndags var der lokal-derby mod gutterne fra GISP. Anders Stalin stillede jo op for fjenden, så der var lagt i ovnen til en god fight. Det blev det også, og jeg vil mene, at vi burde have snuppet sejren, men vi desværre tabte 1-3.

Generelt var alle sæt ret tætte, og GISP havde til tider ret svært ved at hænge på, men formåede gang på gang at grave bolde op som alle vi andre troede var et sikkert point. I 1. sæt førte vi 23-18 (ca. ) men så fik vi den klassiske blackout og GISP tog sættet alligevel mod alle odds (sådan noget forbandet p...).
I 2. sæt kom vi bagud fra starten af med en 5 stykker, og havde derefter ikke noget at sige i det sæt, på trods af en ellers udmærket slutspurt. 21-25 blev det vist.

3. sæt tog vi selvom det var lige ved at gå galt som i 1. sæt. Vi havde nu fået blod på tanden, og var tændte på at tage 4. sæt. Vi spillede her lige op med GISP indtil 16-16. Vi havde da været foran masser af gange, men GISP formåede hver gang med underlige slag, redninger og flyveskaller at komme op på lige. Og så gik det galt... det blev 16-21, og så var det sæt reelt overstået.

Det var rigtig ærgeligt vi tabte. Vi pressede GISP i bund, og de overlevede hovedsageligt på deres supermands-agtige redninger gang på gang, og så på vores klassiske 5-points-blackouts. Til sidste vil vi sige: Anders.. det handler ikke altid om at slå hårdt, hvis man ikke kan få bolden over nettet...

Sidst opdateret 31. Januar 2006
Top!
Top!