KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
D2: Seværdig volley i Hillerødgade PDF Udskriv E-mail
03. Oktober 2010
Tilføjet af Nana

(25-20, 24-26, 26-28, 15-25)

Som sætcifrene viser, var vores kamp mod Frederiksberg super tæt og meget spændende.

Kampen spilles stort set af de samme 7 spillere, som holder et super højt niveau hele kampen igennem. Der bliver fightet for hver en bold, blokeret og angrebet i super stil.

Kan ikke helt skille sættene ad, men skal prøve at hive nogle af højdepunkterne frem:

Jane har i hele kampen nogle super gode angreb og fantastiske blokader. Hun får det til at se så legende let ud at hoppe op og stoppe den bold. Anne E, som vi fik lov at låne af D1, gjorde også en rigtig god figur ved nettet og havde nogle gode angreb.

Therese skal have ros for at komme ind og sende nogle super gode server afsted på nogle meget vigtige tidspunkter.

Berit smasher på stort set alle de hævninger hun får og har rigtig mange gode hårde slag, hvoraf mange dog desværre bliver modtaget af Frederiksbergs forsvar.

Mette, som blev dagens spiller, spiller en fantastisk kamp, hvor hun vælger de rigtige løsninger og får fordelt boldene rigtig godt. Hun får reddet rigtig mange af de modtagninger, som ligger på netkanten.

Kirstine, som kom efter opvarmningen, gjorde det rigtig godt på banen. Hun blev skiftet ind midt i 1. sæt, nærmest kold, men vandt rigtig mange bolde både ved nettet og på backspike.

Line spillede et super godt forsvar både når hun var fremme, hvor hun fik reddet rigtig mange af de korte bolde og når var var på baglinien. Også gode angreb og super energi.

Kit var også rigtig godt spillende i dag med nogle dejlige stabile servemodtagninger.

Og så skal udskiftningsspillerne selvfølgelig også have en stor ros for højt humør og entusiasme.

Frederiksberg havde en fantastisk hæver og nogle kantspillere, som virkelig kunne slå igennem, både linie og diagonalt. De vandt mange point for dem. Til gengæld kan jeg dårligt huske deres centerspillere, som nærmest ikke var i brug.

Men alt i alt en meget spændende og tæt kamp, som i princippet lige så godt, kunne være blevet vundet af KSV, men der sneg sig desværre lidt for mange servefejl og modtagningsfejl ind til sidst.

Og selvom der ikke var noget spilletid til undertegnede, er jeg glad for alligevel at kunne bidrage med noget til holdet- jeg vandt nemlig både referat- og vaske tøj tjansen :) Men når bare de spillere, der er på banen, gør det så godt som i dag, er det jo ingen skam at sidde på bænken:)

Nana

Sidst opdateret 05. Oktober 2010
Top!
Top!