KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
KSV (D2) vs. Gentofte PDF Udskriv E-mail
04. Oktober 2010
Tilføjet af Anya Tolstoy

KSV vs. Gentofte

Snakken går i det lille omklædningsrum i Kildeskovshallen, selv om det er tidligt om morgenen. Alle virker glade og spændte på dagens kamp mod det topseedede hold fra Gentofte.

Den gode stemning bliver dog pludseligt afbrudt af rædselskrig, da vi opdager at flere af vores spillershorts, som i forvejen kryber lige lovligt langt op i kampens hede, nu også er blevet gennemsigtige. Vi får dog beroliget hinanden, og bliver enige om at shortsene nok virker til vores fordel både fordi de kan vinde dommernes sympati og fordi de helt sikkert vil forøge publikumstallene dramatisk.

Da vi træder ind i den store og lyse hal, er det allermest som at stå i en heksekedel, ikke fordi hallen er proppet med nye publikummer, der er kommet for at se på baller og godt spil, men fordi et svigtende ventilationssystem gør at der er mindst 35 grader. Varmen og den meget høje ”pep-musik” der kommer ud af højtalerne, er dog afgørende for at vi bliver rigtig godt varme under opvarmningen.

Kampen bliver fløjtet i gang og vi kommer forrygende fra start. Både forsvar og angreb kører, Therese fordeler boldene godt og der er god kommunikation på banen. De unge, og noget lavere gentoftepiger, får ikke et ben til jorden, og da vores bænk lukker op for posen med hep, pift og trampen er det umuligt for Gentofte at fravriste os sættet. Vi vinder sættet klart med 25-13.

Andet sæt er mere lige. Vi lægger igen godt ud, med fremragende centerspil og gode forsvarsbolde fra Helle. Gentofte får dog spillet sig op i løbet af sættet som ender 25-22 til os.

I tredje sæt er Gentoftes kvindelige træner klar over, at hun må gøre noget drastisk for at komme vores stærke kollektiv til livs. Hun finder en ekselitespiller frem fra gemmerne og pludseligt får både Gentoftes angrebs- og forsvarsspil et ordentligt løft. Martin prøver at komme med et offensivt modtræk og laver en del udskiftninger i midten af tredje sæt. De indskiftede spillere har det dog svært, fordi Gentoftes hævede spilniveau, allerede har skabt en del usikkerhed på vores side af banen. Alle kæmper det bedste de har lært, men selv om Jane gentagende gange jerner bolden ned foran tremeteren er der hele tiden nogle små Gentoftearme der forhindrer bolden i at gøre det onde ved deres klubgulv. Vi taber sættet 16-25.

I fjerde sæt kommer der langsomt mere ro på spillet. Line, der blev skiftet ind i tredje sæt, skaber god dynamik og går forrest med farligt angrebsspil og initiativ i forsvaret. Mette får også godt gang i fingrene og fordeler spillet fint. Desværre fortsætter det gode Gentoftespil også og de vinder knebent sættet med 22-25.

Selv om vi følges godt ad i femte sæt, er vi aldrig rigtig nervøse for udfaldet. Vi har en god ro og koncentration på banen og selv om vi må undvære vores monsterblokker Marie, der bliver skadet i fjerde sæt, vinder vi overbevisende sættet med 15-10.

Efter kampen falder vi kvæstet og glade ned på de hårde metalstole i foyeren for at hvile vores trætte ben. Magius fra herre 1, kommer forbi og spørger undrende om vi har tabt siden vi er så stille. Men stilheden skyldes selvfølgelig ikke at vi har tabt, men at den holdpræstation af dimensioner vi lige har begået, er blevet forvandlet til en kollektiv tilfredshedsdvale.

At der var tale om en holdpræsentation kommer også til udtryk i valget af kampens spiller. Der bliver peget på en række forskellige kandidater, blandt andet Line, Kirstine og Helle, men det var Jane der med eminent og vedholdende centerspil, kunne kalde sig den bedste spiller på dagen.

God stemning og godt spil – en fantastisk kamp, hvor vi tog en af de vigtigste skalpe på vejen mod at slutte i top fem.

Anya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret 05. Oktober 2010
Top!
Top!