KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 43 gæster online.
D1 vs. Fortuna Odense Volley wildcard PDF Udskriv E-mail
04. Oktober 2010
Skrevet af Wingsee Tse

KSV D1 vs. Fortuna Odense Volley wildcard (3-0: 25-11, 25-14, 25-23)

For 2. weekend i træk skulle vi møde nogle unge talenter, denne gang var det talenter fra Fortuna. Rikke og jeg (Wingsee) havde æren til at være sekretærer inden kampen, så da de unge piger trådte ind i hallen, tænkte vi, er de mon kørt til Kbh? De ser da ikke gamle nok til at have kørekort ;O)

Vi var godt forberedte på, at disse piger godt kunne spille volley, det viser de skam også i smashopvarmningen, og den vandt de vist pænt over os.

1. sæt kom vi godt i gang, der var virkelig højt servepres, som ødelagde Fortunas modtagning og mulighed for angreb. Der var meget ro på banen, og vi var fokuserede. Så vidt jeg husker, var vores modtagning rimelig stabilt, så Dorte kunne diske gode hævninger til både kanterne og centerne. Der blev fightet godt i forsvaret, der var ingen misforståelser, og vi vidste, hvor vi havde hinanden. Sættet var hurtigt forbi og endte med 25-11.

2. sæt er meget lig 1. sæt, vi holder fokus, højt servepres og god kommunikation. Kæmpe ros til tøserne, som havde nogle gode servestimer, både med korte og lange pressede server. Sættet endte igen hurtigt, og sætte endte 25-14.

3. sæt blev dog en ret tæt, Fortuna fik sat deres servepres op, der var lidt usikkerhed på vores side og vi mistede fokus. Hæverne havde desværre ikke meget at gøre godt med i modtagningen, og der blev angrebet lidt med hovedet under armen. Der blev rykket lidt rundt i modtagningen, så serverne på den anden sidde ikke havde de samme at serve på, hvilket fungerede godt. Der blev kæmpet godt i forsvaret, kanterne og centerne fik godt gang i angrebene igen, og vi hev sættet hjem og vandt 25-23. Det var lidt ærgerligt, at vi skulle miste fokus og forære så mange point væk.

Alt i alt en rigtig god kamp, godt spillet D1. Kampens spiller blev Wingsee.

Sidst opdateret 04. Oktober 2010
Top!
Top!