KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
H2 vs Enghave PDF Udskriv E-mail
07. Oktober 2010
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Lad det være sagt med det samme. Det var bestemt ikke vores dag! Vi starter ellers rigtig godt med en 5-1 føring i 1. sæt, men det er som om vi hele tiden er et ½ skridt efter Enghave samtidigt med at vi spiller for krampagtigt. Sættet bølger frem og tilbage men det lykkedes at få hevet sættet 25-23, og så skulle man ellers tro vi var i gang…

 

… men 2. sæt starter lige så famlende som 1. sæt sluttede og vi er igen bagud det meste af sættet. Vi får dog kæmpet os tilbage på 24-24, men desværre ikke nok og Enghave snupper sættet 24-26.

 

3. sæt starter med hæverdebut til Junior for at give Søren en tiltrængt pause. Men selv om hævningerne egentlig lå ok, valgte vi at slå bolde ud, i nettet eller rammer Enghaves blokader selvom om disse kun lå 10 cm om netkanten. Søren kommer ind igen ved 5-8, men lige lidt hjælper det. Sættet slutter 16-25 til Enghave.

 

4. sæt starter med side-out spil fra begge hold, og vi scorer først point i vores serv til 12-15, mens Enghave stadig lukrerer på vores fejl. Vi får kæmpet os op på 16-17, men vælger herefter at smide sættet 17-25.

 

Det var en kamp præget af vores fejl i alle spillets facetter både i modtagninger, hævninger, angreb og forsvar. Både modtagning og fremspil haltede hvilket gjorde det rigtig svært for Søren at gøre noget konstruktivt ved dem.

 

Når vi i snit laver 10 slagfejl pr. sæt gør vi det rigtig nemt for modstanderen. Her må vi dog rose Enghave for ikke at lade sig trække ned af vores manglende evner, men i stedet spille bolden tilbage til os og lad os lave fejlene. Det gør vi hele tiden halter lidt bagefter, og ingen af os har det fornødne overskud til at løfte hinanden, meget godt illustreret ved at publikum formåede at juble højere end os når vi endelig vandt en bold, selvom H2 næsten var dobbelt så mange.

 

Vi siger mange tak for støtten J lover at gøre det bedre næste gang!

Vi kan kun håbe at denne kamp var et wake-up call til os selv om at vi skal have hovedet og humøret med på banen og ikke efterlade det derhjemme. Så vi ser frem til 3 ugers god træning inden vi tager i mod Fr.berg d. 24.

/Jesper

Sidst opdateret 11. Oktober 2010
Top!
Top!