KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 49 gæster online.
Team Køge vs D4 PDF Udskriv E-mail
07. Oktober 2010
Skrevet af Eva

Team Køge mod KSV

 

Så var det tid til en stor udfordring for det nye dame 4 hold! Der skulle nemlig kæmpes mod Team Køge på udebane den 3. oktober.

 

Vi blev et lille hold på 8 spillere – Katrine, Mie, Lea, Karin, Mathilde, Majbritt, Marie og mig. Resten af vores dejlige hold havde desværre meldt afbud – men vi var forhåbningsfulde da vi søndag eftermiddag mødtes i Køge.

Det var lige indtil vi fandt ud af at Team Køge bød på op til flere U?-landsholdspillere, som efter min mening da slet ikke hører hjemme i serie 1. Men vi trådte på banen med et ”2-3-GO!”, og en masse gejst, som vi håbede kunne slå de søde unge bebøjlede Køge-piger ud.

 

Dette var desværre ikke lige tilfældet – vi blev kort sagt svæveservet i jorden. Det var hårdt for holdet at komme sig, så en udskiftning og dermed et godt break i servestimen resulterede i en serv i nettet. Vi kom dog aldrig rigtigt ind i 1. sæt som endte 25 – 9 til Køge. Tilfældigvis husker jeg ikke ret meget derfra J.

 

I 2. sæt blev modtagningerne meget bedre og vi begyndte rent faktisk at spille lidt volley. Der blev lavet et hæverskift så Marie kom ind i stedet for Majbritt. Vi kæmpede dog stadig med at kunne lægge pres i vores angreb, og Team Køge samlede rigtigt meget op. Deres hævninger køres med rigtigt højt tempo, så når vores blokade ikke kan nå at blive sat, smækker de bolden lige i gulvet.

Selv for Axel (Coach) er tempoet for højt, og han laver, hvad senere kåres til kampens detalje, da han forsøger at tage timeout ved stillingen 25-13 til Køge.

 

Vi er langt bedre med i 3. sæt, hvor det, så vidt jeg husker, står helt lige i midten af sættet. Majbritt er kommet ind som hæver igen, og Katrine har udskiftet Mie. Vi får kørt lidt flere angreb, især fra Mathildes side, og vores blokader begynder at få lidt mere fat. Alle kæmper med næb og klør, også Axel ”vinder” en ombold da han presser dommeren til at domme en bold, som Majbritt forinden har gnubbet sig godt og grundigt op af, ude. Det skal dog til Axels forsvar siges at dommeren signalerede at den var ude, og derefter bliver bolden givet til Køge – men stadig J

Til trods for opbakning fra Kate og Tina fra USG kunne vi intet stille op mod det gode Køge-hold, og sættet endte (fortjent) 25-15.

 

Der blev desværre ikke sunget nogen KSV-sang denne gang, og vi måtte nøjes med at trøstespise lidt medbragt kage.

Vi fik kåret kampens spiller – som derfor har haft æren af at skrive dette kampreferat.

 

GO – GO – GO til næste gang (på søndag i Årby)

 

Eva

 

P.s. Køge fejrede deres sejr med at lave deres matematiklektier – hvad sker der lige for det?

Top!
Top!