KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 35 gæster online.
Mix1 på landet PDF Udskriv E-mail
10. Oktober 2010
Tilføjet af Bailey
Mix1 spillede dårligt til at starte med, men fik vendt skuden i anden kamp.

Mix1 skulle i dag vise, at vi vil vinde mixrækken i år. Derfor var 2 sejre påkrævet.

Da Ea ikke havde mulighed for at coache os var vi så heldige, at Erik fandt tid til at komme forbi og hjælpe os, tak J

 

Kamp nr1 mod Grøndal.

Efter en lige smashopvarmning tegnede det til at blive en go’ spændende kamp, forhåbentligt med ksv som vinder. Desværre var det som om holdet havde fået det forkerte ben ud af sengen, og

Grøndal kom hurtigt foran med 4-5 points. Erik gjorde hvad han skulle, tog timeout, men lige meget hjalp det, Grøndal rykkede mere fra os. Anden timeout hjalp heller ikke, og sættet endte skuffende 11-25. Det var som om vi ville vise, at det Danske fodboldlandshold ikke er de eneste der kan spille dårligt. Man skulle næsten tro, at vi ville vise, vi kunne spille endnu dårligere….og det ku’ vi!

I andet sæt skulle der ske noget, vi havde haft en go’ snak om første sæt, og nu ville vi tage os sammen….. tjaaaa, en ting er at ville noget, en anden ting er at gøre noget. Det gik bedre, men vi lavede stadigvæk for mange fejl, og meget symptomatisk sluttede vi af med at lave 2 fejl i træk ved stillingen 24-24 og tabte 24-26, efter vi havde kæmpet os flot op fra 17-23. Øv!

 

Kamp nr2 mod Holbæk.

Efter vi havde siddet og analyseret kampen mod Grøndal, havde vi endelig fået styr på vores spil.

Vores modtagninger og vores forsvar fungerede meget bedre, og sjovt nok kom vi derfor også til flere gode afslutninger da hævningerne mærkeligt nok også lå bedre nu ;-). Begge sæt blev vundet stort, 25-12 og 25-15, og Ole var flyvende fremme ved nettet, hvilket han også gav udtryk for med flere højlydte brøl :D

 

Mix1 er nu, efter en sløj sæsonstart, kommet i gang, og vi kigger os ikke tilbage. Fra nu af ser vi kun fremad mod de næste kampe hvor vi vil vinde, og dermed vise at vi er gode nok til at vinde rækken.

 

Kampenes spiller blev undertegnede, efter hård kamp mod Ole(Ole, du må altså brøle noget højere, hvis du vil ha’ den bamse :D )

 

Bailey

Sidst opdateret 10. Oktober 2010
Top!
Top!