KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 35 gæster online.
StorKøbenhaVn er KSVs hjemmebane PDF Udskriv E-mail
12. Oktober 2010
Tilføjet af Teis G. Corneliussen

Søndag aften var planlagt. Hurtig sejr over Amager og så hjem og se Borgen. Da jeg kom halvløbende for at nå det til den aftalte tid med en halv durum i mundvigen blev jeg dog mødt ad D 1 som lige var begyndt opvarmningen. Med Amager og d1 forhistorie i mente så var der dømt 5 sæt før vi kunne komme til fadet.

Sådan skulle det heldigvis ikke gå og det var kendetegnende for dagens spil. Pigerne nappede den i 3 og vi gik i gang uden at Jonas var gået helt i kaffechock som følge af den gratis kaffe.

Kort fortalt var vi vel lidt bedre på de fleste positioner end Amager og ikke mindst så spillede vi som et hold, hvilet var et skridt op i forhold til kampen mod Gentofte, hvor det lidt mere var enkeltstående aktioner. Som følge heraf tror jeg kun at der gik et par bolde i gulvet hos os, der ikke var rørt først og der blevet spillet breakdance-forsvar til den helt store guldmedalje. Blot manglede vi Davids stående pandekage for at vi havde vist alt hvad vi kan.

I første sæt kommer vi ok igang, men da jeg ikke helt kan få mine modtagninger til at køre, så trækker vi ikke rigtig fra pga manglende centerspil. Vores spil hænger dog fint sammen og Paus taktik bliver fulgt til punkt og prikke. Vi ved heller ikke om det er de seneste 2 måneders nulfejls serve, der har gjort det, men faktum er at vi næsten ikke laver servefejl og da Tøf (hvis Themesong i øvrigt er "Oles nye autobil" ...kør i times 8 mil - tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøøøøøøf)og Anders samtidig har godt gang i deres springserver får vi den variation som vi har savnet lidt i de første 2 kampe.

På dagen var David rimeligt godt stillet, da vi faktisk var i stand til at angribe alle mand. Derfor nød han at fordele spillet som han lærte det i Gentofte Roadrunners for snart mange år siden. Det betød at vi igen og igen kun var oppe mod en mand i blokaden, og boldene blev behørigt straffet.

2 og 3 sæt forløber meget som første. Kun i tredje sæt lommer vi rigtig bagud, men på koncentreret indsats haler vi os selv op og forbi.

En fornøjelse som deres centere igen og igen blev stoppet af Morten og tøf. Jørgen slog på trods af sin skulder pipes og touch out som havde han aldrig gjort andet. Fabio fik ikke det store at arbejde med, men det der kom hans vej blev i vidt omfang pillet. Når så Lasse gør sine nye sko ære, og jeg på grund af de knap 30 grader i hallen føler mig hensat til en dag på stranden kunne denne kamp vil kun gå en vej.

Endelig må vi ikke glemme at nævne, at det kan godt kan være at klubben ikke rigtig har EN hjemmebane. Søndag aften var det dog KSV som regerede i sundbyhallerne - på banen som på lægterne. Vi takker for den højlydte støtte som virkede inspirerende på en sen søndag aften.

/ Teis

 

Sidst opdateret 13. Oktober 2010
Top!
Top!