KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
Amager VK vs. D3 PDF Udskriv E-mail
13. Oktober 2010
Tilføjet af Tolmark

Der var lagt op til en søndauV med stort V som i Volleyball, da 4 henholdsvis dame- og herrehold og Mix2 mødte rivalerne fra Amager.

D3 stod for dagens første kamp kl. ca. 13.20, og i den forbindelse var også dagens første forsinkelse skudt i gang (stakkels H1, som sikkert først kom hjem langt senere, end de havde regnet med!).

D3 hev et forholdsvis sikkert 1. sæt hjem med stillingen 25-22, og holdet var dermed ovenpå. Lige så godt skulle det dog ikke gå i 2. sæt, som nok kan betegnes som kampens mest nervepirrende sæt, som Amager VK desværre vandt knebent med stillingen 30-28, og JA, der står 30-28! 3. sæt gik desværre også til Amager VK med stillingen 25-20, før D3 kom stærkt tilbage og vandt 4. sæt 25-20, hvilket måske til dels kan tilskrives den virkelig gode opbakning fra andre KSV´ere i hallen på dette tidspunkt. Som sædvanlig sidder nerverne altid lidt mere uden på tøjet, når en kamp skal afgøres i 5. sæt. Dette var desværre også tilfældet denne gang, og Amager VK vandt sættet 15-7.

Kampens spiller blev Anne, der gjorde sig fortjent til titlen ved at have hovedet med sig i hvert et træk kampen igennem – godt gået! Derudover titlen for ”kampens detalje” til Maria K., som på uforståelig vis fik reddet en dødbold på den ”forkerte side” af antennen, hvilket af ALLE blev vurderet/og stadig vurderes til at være en fysisk umulighed.

Trods nederlag til D3 var der dog alt i alt tale om en spændende kamp med god og seværdig volleyball.

 

Top!
Top!