KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
D1 mod Amager PDF Udskriv E-mail
16. Oktober 2010
Tilføjet af Lisbeth Søgaard

Det var et tændt D1 hold, der var mødt op søndag eftermiddag klar til at revanchere sidste sæsons nederlag til Amager. Da en lang kamp tidligere på eftermiddagen havde forplantet sig i det resterende kampprogram havde vi rigtig god tid til at se D2 vinde deres kamp 3-2 samt nyde gratis kaffe og kage – fantastisk koncept! Søren holdt også et kort kampoplæg, hvor han bl.a. påpeger at ”hende med høreapparatet slår meget linje”. Vi stiller os ligeså uforstående overfor dette udsagn, som når vi får forklaret en øvelse til træning, da der ikke er nogen fra Amager der har høreapparat, men konklusionen var åbenbart draget på baggrund af den pågældende spillers udtale af ord.

1.sæt: Vi kommer rigtig godt fra start og efter en god sideout leverer Mette kampens første servestime, som giver os lidt luft fra starten.  Vi spiller disciplineret og laver få fejl, hvilket resulterer i, at vi kører Amager over 25-14 i første sæt! Selv Søren virker tilfreds og der skal meget til – han er jo Vestjyde!

2. sæt: Selvom vi sprudler af selvtillid, er vi klar over, at der skal arbejdes hårdt.  2. sæt bliver ganske rigtigt også tættere og Amager kommer hurtigt foran. Ea kommer ind på kanten og gør det godt, men vi er ikke i stand til at komme op. Ved 18-23 ser det lidt sort ud for os, og der skal diskes op med lækkerier, hvis 2. sæt skal i hus. Men men it ain’t over før Dasha har været nede og serve og det gør hun ret godt J Amager popper i modtagningen, bliver lukket af vores stabile blokader eller pillet i forsvaret og transitionen kører som smurt. Vi hiver sættet hjem 25-23 og kan sende en flok demoraliserede Amagerdamer til tælling.

3. sæt: Sættet bliver igen tæt, men denne gang med KSV i førersædet. Wingsee svinger taktstokken over modtagningen med stor beslutsomhed og kæmper desuden som en vild i forsvaret. Dorte fordeler hævningerne med stor præcision, Dasha fyrer den af som hun plejer og smækker den ene bold ned efter den anden. Brit og Rikke får lukket blokaden og gør det nemt for forsvaret og vinder desuden masser af bolde på powerangreb og enkelte snedige lobs – herligt! Selv har jeg lidt svært ved at komme igennem med mine wannabe powerslag, men til gengæld har jeg succes med at lobbe, da Amager er dårlige til at omstille sig. Vi vinder 3. sæt 25-22 og 3-0 sejren over et af de formodede tophold er en realitet. Tak for en fed kamp og for titlen som kampens spiller i en kamp hvor alle leverer varen.  Og ikke mindst tak for opbakningen fra KSV’erne på lægterne, der lige gav lidt ekstra energi.

Lisbeth

Top!
Top!