KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
Amager II-KSV II 2-3 PDF Udskriv E-mail
20. Oktober 2010
Skrevet af Bettina Andersen

 

Ét til os, ét til dem, ét til os, ét til dem og så tog vi det sidste. Bhujaa. Total kamptid 2.05. Jeg viderebringer hermed en undskyldning til dame1 og herrer1, hvis kampe ikke startede til tiden og de dermed gik glip af Borgen.

Aldrig har vi siddet efter en kamp og delt så mange roser ud til hinanden.

I denne kamp skal det fremhæves, at Charlotte og Ida havde deres 1. kamp på nye positioner og at de i den grad gik ind og gjorde en forskel. Charlotte fra klar fra 1. fløjt og havde hovedet og styrken med i hvert slag og hver blok hun satte fingrene på. Ida, nu som kantspiller, fik fuld spilletid og gjorde sig gældende i hver angreb hun satte ind. Særligt kan vi takke Ida for at vi fik 5. sæt og dermed kampen i hus, da hun lagde ud med 6 server i streg og sluttede sættet af med et 2 meter underløben slag, hun akkurat fik kradset over med neglende og vandt…  -kun Ida kan præsentere dét, respekt! Jane og Kirstine var som altid en uigennemtrængelig mur for de stakkels amagerkanske kantpillere. Terese og Mette supplerede hinanden på hæverpositionen og kom ind på banen med en vilje og en stålsathed, der forplantede sig til resten af holdet. Kampen spiller blev, med overlegent stemmeantal, anfører Line, der gav stabilitet og tryghed på banen og i den grad var farlig på kanten og frygtet af pigerne på den anden side. En god og velspillet kamp hvor vi hele tiden skulle koncentrere os om opgaven, da Amager stod klar til at straffe os, hvis vi ikke ydede. 

Amagers kampreferat kan læses på: http://www.avkonline.dk/match/showmatch.php?id=2752

Dejligt af få opbakning fra dame 3, dame 1 og herrer 1, der havde indfundet sig på lægterne. Og vi betalte med glæde tilbage med hep, da både dame 1 og herrer 1 kom en tur på landet.

Fantastisk at Amager disker op med kaffe, kage, god stemning og oven i købet lader udeholdene vinde det meste af dagen. Det må vi gøre igen…

 

 

Sidst opdateret 22. Oktober 2010
Top!
Top!