KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 27 gæster online.
D2: KSV mod KV 61 PDF Udskriv E-mail
24. Oktober 2010
Tilføjet af Helle

Tilpas tidligt søndag formiddag mødte de dejlige damer fra KSV (D2 hvis nogen skulle være i tvivl) et relativt nyt KV 61 i Hillerødgade. Måske lidt for tidligt ifølge Martin, som var plaget af seriøse tømmermænd. Igen i denne kamp kom vi ud i en 5-sætter, der desværre endte med et nederlag.

Vi kom rigtig godt fra start, og førte igennem hele første sæt. Der var super godt block-arbejde fra begge hold, men KV 61 kom ikke rigtig i gang med deres angrebsspil og lavede mange fejl. Mod slutningen af sættet kommer de dog pludselig i gang med både et højt servepres og gode angreb. Trods vores føring sættet igennem falder sættet alligevel ud til KV 61s fordel. Det samme er faktisk historien i 2 sæt, hvor vi havde 3 sætbolde ved 24-21 uden at vi formåede at snøre sækken – som man siger. Så det sæt gik desværre også til det forkerte hold med cifrene 28-26

I 3. sæt kommer vi igen fint i gang, og vi får trukket godt fra ved Sandras servestime ca. midt i sættet, hvor Sandra servede en 7-8 gange, før KV 61 vandt en bold. Vi kæmpede godt for alle bolde, og Ida og Kirstine slog nogle rigtig gode vindere (nogle lidt slatne end andre;-), mens Jane og Sandra havde super godt styr ved situationen oppe ved nettet. Mette fordelte boldene rigtig godt, selvom i de situationer, hvor hun ikke havde de mest optimale betingelser, og Therese supplerede hende perfekt, når Mette trængte til en pause fra vores dårlige modtagninger☺

Alt i alt tog vi både 3. og 4. sæt med henholdsvis 25-15 og 25-20.

Femte sæt er som bekendt altid svært, og selvom vi startede fint, kom vi ved nogle fejl et par bolde bagud og vi tabte sættet, og dermed kampen, 15-9. Trist, men ikke noget jeg synes vi skal skamme os over. Jeg tror alle var enige om, at det var en ret sjov kamp at spille, og der var rigtig mange gode momenter, og man kan måske sige, at vi tabte kampen, da vi tabte det 2. sæt, som vi havde i vores hule hånd.

Hele holdet var tilfreds med både holdindsats og de individuelle præstationer, og det gav sig til udtryk ved, at 7 spillere fik stemmer ved den hårde, men retfærdige afstemning, som førte til en samlet 1.-plads til Sandra og undertegnede. De samme to som kan siges at stå for dagens detaljer ved sikringer med henholdsvis hoved og fod.

Top!
Top!