KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 52 gæster online.
H2 vs frederiksberg 3 PDF Udskriv E-mail
25. Oktober 2010
Skrevet af Steffen Lepoutre Ravn
H2 tilbage på sejrskurs (nothing can stop us now, 'cause we're all made of stars!)
 
KSV2 vs. Frederiksberg III 3-1 (25-22, 25-22, 24-26, 25-21)
 
Efter minderne om et sviende nederlag i den forrige kamp for efterhånden et par uger siden, var det nogle kåde knægte med mord i øjnene, der mødte op i Hillerødgadehallen, klar til at slå på tæven. Som følge af, at de foregående kampe havde trukket ud, var kampstart meget forsinket, og flere af spillerne begyndte at grue for, om de ville kunne nå hjem i tide til at Borgen.
 
Anyways, sets up! 1. sæt var i gang, og holdene fulgtes god ad i starten, men så trak KSV fra og førte med ca. 5 point frem til stillingen 21-15. På det tidspunkt tænkte alle, at sættet var hjemme, vi slappede af og lod Frederiksberg komme ind i kampen igen. Stillingen blev 23-22, da Coach Laoutliev tog time out for at fortælle en af sine vittigheder, hvorefter vi gik ud og afgjorde sættet. 25-22!
 
I starten af 2. sæt var KSV – som sædvanligt, når holdet lige har vundet det foregående sæt – sløvt startende og måtte tage time out ved stillingen 7-3 til modstanderen. Et par finjusteringer fik dog holdet på ret køl igen, vi indhentede deres føring og fulgtes efterfølgende hånd i hånd i ren romancestil, indtil Hodja fra Pjort stod af i Roskilde og afbrød relationen med en servestime, der bragte os på 21-17. Derfra var det en formsag, og sættet blev vundet 25-22.
 
Vi tabte tredje sæt! Igen fulgtes vi ad (ja, det var en rimelig tæt kamp!) frem til et eller andet (jeg kan sgu ikke finde ud af at læse den der gule seddel!). I hvert fald tog gæsterne time out ved stillingen 23-23, så de har nok haft en lille føring inden. På dette tidspunkt var der flere fra KSV, der tænkte, at nu kunne de snart tage på landet, men nej! I stedet trak Frederiksberg det længste strå og hev sættet hjem ved stillingen 24-26. Shit!
 
4. sæt! Vi vandt! Og denne gang mere overbevisende end i de foregående sæt: nemlig 25-21! Igen var det dog close race, og ligesom i de foregående sæt fulgtes holdene ad langt hen ad vejen. Men KSV viste denne gang en anelse mere stilsikkerhed i slutfasen og kunne dermed trække sig sejrrigt ud af kampen. Oh yeah, svedig tur på landet!
 
Efter kampen var der skulderklap og heads up til dem, der måtte indse, at de ikke nåede hjem i tide for at se Borgen (kampen sluttede 19.54!). Coach Laoutliev var tilfreds med indsatsen, men havde håbet på mere koldblodighed i blokaderne og lidt mere omstillingsparathed i forbindelse med vores udskiftninger. Prinsessedysten stod mellem skraldespanden Lerche (crucial in a moment of truth!), Mr. 100 % på Centeren, Mikkelinho the Great, og the Smooth Operating setter Raven. Überprinsessen blev dog setter Raven, der efter sigende gjorde det godt med at reparere de til tider svingende modtagningsbolde. 
Top!
Top!