KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
H1 mod Roskilde PDF Udskriv E-mail
25. Oktober 2010
Tilføjet af Boysens

Gjorde god hårpleje forskellen?

- KSV H1 mod Roskilde 25/10 ’10 i Fort Hillerødgade.

Roskilde er oprykkere fra 2. div. med en solid sæsonåbning i ryggen, og KSV er nedrykkere med  samme udgangspunkt. Det smagte af favoritværdighed til KSV. Men der skulle gå fem sæt og spilles både godt og ikke så godt volley inden KSV kunne lukke posen og sætte skabet i vater med overbevisende 17-15 i 5. sæt.   

1. sæt

En naturligvis helt fejldisponeret opstilling (nogle med ret lækkert hår starter ude) viser sig at være det helt rigtige mod et Roskilde-hold, der på afstand ser ud som om meget få af de startende spillere er født i 80-erne. Altså et hold med højere aldersgennemsnit end H1? Det lyder som noget fra dansk volley. Men bare fordi man ikke ved hvad en flashmob er eller er klar over at Amalie synger rigtigt dårligt, så er man ikke nødvendigvis dårlig til at spille volley. Og det er bestemt bundsolidt hvad der sker på den anden side af nettet. Roskilde modtager fint og sætter både centere og kanter godt op i de fleste situationer. De udvalgte startende på ungdomssiden sidder dog på flæsket grundet gode modtagninger og klog fordeling fra hæver David. Magius, Jürgen og Fabio hælder gode modtagninger op, hvilket gør det let for David at sætte centerne godt op, og kanterne kommer ofte en-til-en, da Roskilde sætter meget ind på at lukke af på centeren. Magius, Jonas og Jürgen kan derfor zakke spikes ned foran et opgivende Roskilde-mandskab. Det er nu alligevel en fornuftigt prioritering for Tøf og Morten er grumme farlige inde på midten, og de hiver gode point ind på hurtigt og effektivt centerspil. Men det udslagsgivende i sættet er 6-7 direkte point fra Jonas’ springserv, som Roskilde ikke kan sætte prop i. Sættet bliver KSV’s med komfortabel margen og analysesektionen (bænken) vurderer, at der ikke er udsigt til supermeget spænding denne eftermiddag i fort Hillerødgade efter 25-15 til KSV.  

2.

Men analysen er lige så præcis som Jon Dahl foran en ladeport . Det bliver nemlig rigtigt spændende. Og når ikke tilskuerne vil komme af sig selv, så må man jo sørge for at lave lange kamp. Og det er nogle snurrige kortserver og lop fra både stående hæver og springende kanter, der skaber problemer for drengene med det lækre hår. Roskilde kværner på og vi får ikke samme kvalitet i modtagning og fremspil. Sættet er tæt, men Roskilde holder sig foran.  Servepresset falder en smule og Roskilde piller deres libero ud, når Jonas trækker ned til serven, og de får vendt sideouten indenfor 1 eller 2 point, hvilket skaber stigende frustration. Mikkel er dog skummelt effektiv oppe ved nettet, når Roskilde ikke får deres idealangreb op. Og der bliver også hurtigt sat en stopper for Roskilde-hæverens ihærdige forsøg på at loppe bolden til point fra stående. Roskilde lægger serverne korte og vi kan ikke få effekt på vores modtagninger. Et par centrale point bliver der oversatset på, og Roskilde kan lukke sættet med 25-21. Martin kommer ind for Jürgen, men lider naturligt under at hæverne ikke får guf nok at arbejde med.  

3. Sæt

Samme rytme forsætter. Der er ikke kvalitet nok i fremspil, så hverken David eller Christoffer kan lægge sukkerbolde ud i samme omfang som David i 1. sæt.  Roskildes kanter begynder i stor stil at udstille forsvaret med korte lobs, som vi naturligvis ikke arbejder med til træning. Vi kan jo alle sammen slå. Men point giver det. Og hovedbrud, for ved slagene sidder blokken godt og vores slagforsvar fungerer også. Pau diktere mere af det hele og særligt gejsten, som er blevet lidt slap i lobfyrværkeriet. Lasse kommer ind på diagonalen for Jonas og trykker et par gode diagonalbolde ned. Anders kommer ind for Magius og er heldig med at komme ind ved nettet overfor Roskildes hæver, som ikke blokker så effektivt igen. Der kommer noget rytme, og i sidste del af sættet også lidt mere gejst. Det hele giver nogle gode point, men det bliver ikke til andet end sminke på hvad der reelt er en røvfuld på 18-25.

4. Sæt

Vi propper lidt mere gejst ind på banen, og har efterhånden luret de korte server, men Roskilde laver stadigt provokerende mange point på lob. Vi svarer med modtagninger og fremspil, der giver skummel effektivitet i centerspillet, hvor Mikkel og Morten dominerer. Sættet vakler lidt til begge sider grundet godt forsvarsspil af Roskilde og et højere angrebstryk fra KSV.  Vi får minimeret fejlene på vores angreb og har god effekt med ikke at gå 100 % på alle angreb.  Vi ændrer lidt på forsvarsoplægget og snupper flere afgørende point i blokken. Men det centrale ryk i sættet leverer Jürgen med en fabelagtig serie point skabt i et svir af 35%-angreb og aggressivt udisciplineret blokarbejde.  De 5-6 point i rap er afgørende og sideouten er fejlfri herefter, hvorfor KSV lukker sættet 25-16.

5. Sæt

Sidste sæt bliver en faberagtig kulmination på de tiltagende tendenser i spillet. Roskilde fortsætter med godt forsvarsarbejde og kommer godt til angreb, hvor de har god effekt af både tunge angreb og pointgivende lobs. Vores forsvar tager mere og vi har gode modtagninger.  Sættet er lige med en lille fordel til Roskilde indtil 12-11, hvor Martin kyser  Roskilde til underdanighed med et angrebsbagger i bunden af nettet. Roskilde får pointet, men er ikke klar over at de nu er knækket. Vi vinder hurtigt bolden tilbage og David lægger roligt boldene over til Martin, der hen over Roskildes hæver kan trække point efter point. Publikum er heller ikke klar over at vi faktiske har vundet, så opbakningen er fantastisk/febrilsk, og det virker som om at Roskilde heller ikke helt har fået beskeden. Først David og derefter Morten holder presset på serverne og vi kan sideoute os frem til matchbolden. Vi ved jo godt at vi vinder den, men det er nu dejligt nok at se Roskilde lave en af ellers få tekniske fejl i den sidste bold.

Coach Pau udlægger efter kampen teksten og slår fast at det er holdet, der vinder kampen og at han synes det er fedt, at der bliver brug for alle mand for at få kampen hjem. Intet kunne være mere forkert – det er naturligvis kun kombinationen af fabelagtige tilskuere, udsendelsen af invitationen til klubbens julefrokost og så korrekt og omfattende brug af lykkeunderdrenge (jeps, de italienske), farvestrålende sokker og hårplejeprodukter af ekstremt høj kvalitet, der gør hele forskellen. Med spidsen af en røget sild bliver Boye dagens spiller foran Jürgen, og sender i den forbindelse varme tanker til Roskildes blokprioriteringer og deres tiltro til at springserverne var inde. Det var de fleste da også. Nogenlunde i hvert fald.

Sidst opdateret 25. Oktober 2010
Top!
Top!