KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 27 gæster online.
D3 mod Frederiksberg PDF Udskriv E-mail
26. Oktober 2010
Tilføjet af astrid
Der er sgu noget over Frederiksberg. Det er lidt pænere det hele. Og tidligt søndag morgen, hvor resten af København lige har kastet op så fremstår Frederiksberg stadig nyfriseret. Det gjorde vi ikke, men vi er stadig lækre på vores egen Nørrebro facon – der vinder vi heldigvis kampen hver gang. HVERGANG.
Sådan går det ikke helt i volleykampen desværre, men lad os bare tage det kronologisk.
Opvarmning giver sig selv når der er 25 grader i hallen. Ulideligt og rart på samme tid. Smashopvarmingen vindes klart af Frederiksberg. De er højere alle sammen og det giver jo ikke mening, men vi er naturligvis stadigvæk mere lækre. Og så har de den der ene spiller som allerede nu ligner hende der skal afgøre det hele. ”Tidligere elite” hvisker nogen, mens andre bare ser tavst på med bævende underlæbe mens hun sætter hver bold ned på tremeteren.
1.sæt: 25-21. Altså det er sgu fint nok. Vi spiller fint med, Sofie er vores nye liberostjerne og tager ikke så lidt af de hårde smash der har frit spil i mangel af KSV blokade. Jeg ved ikke lige hvorfor den ikke er der, men de gange den er der så dømmer hjemmebaneandendommeren net. Vi aftaler et lidt højere servepres til næste sæt og lidt hurtigere hævninger så vi kan undgå deres irriterende monsterblokader, som tager modet fra selv den lækreste center.
2.sæt: 23-25. Nu er vi rigtig godt med og fører klart det meste af kampen, men på et tidspunkt holder Frederiksberg op med at lave fejl, og så mister vi fjollede point på at skifte for langsomt ud og pludselig er de med – en otte points føring forsvinder helt og så står det 23-23, åh nej. Cille er heldigvis überkool og tager en velvalgt timeout så Frederiksberg laver en servefejl. 23-24. Da vi har sætbold gør Frederiksberg det mest fornuftige og giver deres stjernespiller hævningen. Og hvis hun skulle blokkes, så var sætbolden vel en god bold at gøre det på. Anitta får dagens detalje for en meget velvalgt og velsiddende og gennemført lækker blok, og således får vi andet sæt.
3.sæt: 23-25. I tredje sæt forærer Frederiksberg ikke samme føringer undervejs i sættet og vi følges nogenlunde ad. På trods af ind- og udskiftninger på vores banehalvdel holder vi et rigtig pænt niveau og alle spillere præsterer rigtig pænt. Vi er også stadig ret lækre. Sættet vindes igen på en rigtig vinderbold med et linjesmash fra Maria K – tagdendinsuperspillersomtroedehunkunneblokkedenhaha.
4.sæt: 25-11. Jamen det er jo helt galt. What a fall out! Vi kommer rigtigt hurtigt bagud og så kommer vi slet ikke op igen. Masser af forsøg på udskiftninger og god karma. Vi er tæt på ikke engang at være lækre i det her sæt, det er simpelthen helt galt.Vi gider ikke snakke mere om det.
5.sæt: 15-12. Ej det havde været så nice at vinde. Faktisk skal vi lige have ros for at finde guldfiskehjerne frem på rette tidspunkt og glemme alt om det ulykkelige 4. sæt da vi går på banen i 5. Vi spiller fint og følges ad, men der lurer hele tiden en følelse af at deres monsterkant kan afgøre det hvis hun vil. Efter vi taber kampens længste duel (som kunne være afgjort af deres dobbeltslag havde det ikke været en hjemmebanedommer) kører Frederiksberg stilsikkert sættet hjem. Og de stakkels KSV piger der længtes efter en søndag på landet må gå slukørede, men lækre til kringle i kantinen. Der må man foriøvrigt ikke spise medbragt mad, men vi er nogle badass nørrebrobørn der gør som det passer os, og køber en kaffe og spiser vores medbragte kringle færdig. Sofie var den nye lækre libero som fortjent blev dagens spiller, skarpt forfulgt af Camilla som havde hørt godt efter til træning og været så dygtig at hun vandt en masse lækre linjesmash. Sejt.

/astrid
Top!
Top!