KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 52 gæster online.
D3 vs. Rosenlund PDF Udskriv E-mail
30. Oktober 2010
Tilføjet af Miranda van Wonterghem

Lørdag d. 16/10 2010 spillede D3 deres 3. kamp mod Rosenlund volley på udebane.

1. sæt: Vi startede rigtigt godt, spillede stabilt og fik høstet point. Desværre tabte vi pusten en smule og det begyndte at gå lidt sløvt. Selvom vi fik tempoet  lidt op igen, var Rosenlund kommet så meget foran, at vi ikke nåede at indhente dem. Vi tabte første sæt.

2. sæt: Dette sæt startede vi i betydeligt bedre tempo, gejsten var kommet igen. Pludselig vred AC om på sin ankel og måtte tage resten af dagen på gulvet. Trods smerter tog hun den i stiv arm og bakkede holdet rigtigt godt op gennem resten af kampen.

Dog stod vi med at nyt problem: vi havde i forvejen ikke mange spillere med og manglede nu en libero. Heldigvis var Camilla klar! Uheldigvis havde hun glemt at skrive sig på sedlen... Hun var åbenbart med som tilskuer...? (I retrospek skulle hun nok have haft dagens detalje på den konto). Heldigvis var dommerne fleksible og heldigvis havde Camilla ikke været på banen endnu, så hun hoppede lynhurtigt i en fin og meget lille libero-trøje og tog sig godt af forsvaret resten af kampen. Rosenlund var hylet ud af den og vi var på dupperne. Vi strøg derud af og kom langt foran. Desværre havde vi lidt svært ved at afslutte, og på trods af et kæmpe forspring, fik de reduceret gevaldigt. Vi præsterede heldigvis at vinde kampen inden de fik halet helt ind på os.

3. sæt: Vi spillede ganske udmærket, men de kom desværre foran og vi nåede ikke at indhente dem.

4. Vi spillede faktisk rigtigt godt, begge hold var pressede. De havde enkelte gode spillere, der selvfølgelig fik alle hævninger. De var tydeligvis gamle håndboldspillere med mystiske (men desværre meget effektive) tilløb + angreb. De nåede foran og vi nåede ikke op.

De afsluttede kampen med en fesen serv i netkanten, som landede hos os.

Dagens spiller blev Camilla, for hendes super libero-spil.

AC fik til gengæld dagens detalje for hendes uheld med anklen (og selvfølgelig efterfølgende super coaching af resten af holdet).

Det skal noteres at Sarah tog lækker kage med, som var pyntet med de fineste små volleyspillere + net. Et lille plaster på såret.

 

/Miranda

Sidst opdateret 30. Oktober 2010
Top!
Top!