KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 56 gæster online.
KSV D1 vs. Grøndal EV 3-0 (25-13, 25-22, 25-15) PDF Udskriv E-mail
02. November 2010
Tilføjet af Wingsee Tse

Så er der kamp igen igen… Der var ingen tvivl om, D1 var favoritterne i dag, som sidste weekend var denne kamp, en kamp der ”bare” skulle vindes. Begge hold mødte talstærkt op, 12 unge kvinder velmødte iført holdets lækre nye trøjer og nyvasket, tak til Dorte S ;O)

Der var ikke meget taktik over kampen, men vi skulle da spille vores eget spil og få de 2 point på kontoen. Vi har nu fået konstateret, at vi må peppes godt op til kamp om end, det er gode el. mindre gode hold. Vi har manglet kampgejst de sidste par kampe, vi var tilstede, men ikke kampklare nok. Så der skal arbejdes på at få en god kampgejst til hver kamp uanset, om det er top- el. bundhold, vi skal møde.

Der har været noget svingende præstation under hele kampen, der har både været nogle gode og dårlige momenter. Vi får ikke spillet optimalt nok, dog har vi igen en ret god serve-kamp, der var flere servestimer, som hjalp os godt på vej. Mange dueller som vi formår at vinde og enkelte, som vi taber i forvirring.

1. sæt vinder vi rimelig sikkert, dog skulle vi til at tage os sammen, 18 point er alt for mange at give væk… I 2. sæt fik Søren skiftet HELE holdet ud, altså på nær Dorte og Wingsee hhv. hæver og libero ;O) Man må sige vi ikke levede op til eget niveau, vi forærer alt for mange point væk, lidt kommunikationsfejl, melder for sent ind i modtagning osv. Endnu en gang reddet af nogle gode server, angreb og gode blokader fra Rikke. Vi slutter 3. sæt meget bedre af, der var virkelig godt servepres, som kørte Grøndals modtagning helt i stykker, Lisbeth havde 11 server ud af 24 server i 3. sæt, så flot servet! Sorry, husker desværre ikke meget af kampen…

Undertegnede fik æren som kampens spiller med stabilt forsvar og nogle fede redninger med bl.a. pandekager både med højre- og venstrehånd, hehe. Tak for I stemte på mig, selvom modtagningsstatistikken bare var noget lort ;O) Jep, så er der endnu en gang kage fra Wingsee til kommende kamp ;O)

/Wingsee

Sidst opdateret 02. November 2010
Top!
Top!