KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
Måske årets kamp PDF Udskriv E-mail
02. November 2010
Skrevet af Knuthsen

 

H3 dag starter med at vente på at H2 bliver færdige med deres kamp, det ladet til at bliver en lang dag i Korsgade, da både D3 og H2 vælger at spille 5. sæt. H3 slutter løbeopvarmningen ved at forsøge at heppe H2 til sejr ved stillingen 10-10 ca. Desværre er det ikke nok, og KSV taber deres 2. kamp på dagen, så det bliver nu op til H3 at hive en sejr hjem i Korsgade, hvilket ikke så ud til at være en let opgave, da Ishøj kun havde afgivet sæt (og sejr) til Lyngby efter 4 kampe.

Smashopvarmningen fornemmer man hvad Ishøj har øvet sig på, bolden bliver hævet hurtigt og meget tæt på nettet, og et par af kanterne har et rimeligt højt slag punkt.

 

1. sæt starter rigtig pænt, Ishøj vinder deres side out, men H3 holder et godt pres, men må serve 6 gange inden det lykkes at vinden en bold i egen serv. Her fra følges begge hold pænt ad, med konstant side out, tydeligst ved at holdende rotere 18 gange i sættet, ved 22-21 til Ishøj kommer Alex ned og server godt og så står det 24-22 og H3 holder hoved koldt og lukker med:

1. sæt 25 – 23

 

2. sæt bliver en gentagelse af første, H3 følger godt med, men ligger lige i hælene af Ishøj, det passer ikke så godt til Ishøjs træner, der tænder helt af, da en høj bold rammer gulvet uden at Ishøj gør noget som helst, Ishøjs træner råber højt på engelsk med en sydeuropæisk accent, H3 bliver lidt skræmt af den dårlige indstilling og tænker deres… Denne gang er det Janus, der giver Ishøj problemer i modtagningen og stillingen går fra 18-18 til 21-18 og H3 holder hoved koldt og lukker med:

2. sæt 25 – 23

 

3. og 4. sæt kommer H3 lidt ned i tempo og mister den høje koncentration der har været, og vi holder ikke vores egen side out. Der kommer til gengæld bedre gang i blokaderne, og forsvaret fik samlet flere og flere at Ishøjs angreb.

3. sæt 14 – 25

4. sæt 19 – 25

 

5. sæt Det starter meget bedre for H3, men begge hold holder deres side out, som det har været igennem hele kampen, og der bliver skiftet side ved 8-7 til Ishøj. H3 vinder bolden og kommer tilbage i h1 opstilling med 3 stærke blokadespillere og en stabil serv undertegnet, og der går gummiarm i nr. 9, det ender med at Ishøj må tage en timeout ved stillingen 12-8 til KSV (Ishøjs træner højt råbende, nu næsten ret italiensk/spansk noget), det hjælper på Ishøjsangreb, men KSV holder hoved koldt og fokusere på deres egen side out, kampen ender med super 5. sæt til KSV 15-11

 

5. sæt 15 – 11

 

Top!
Top!