KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
Pressemeddelelse PDF Udskriv E-mail
02. November 2010
Tilføjet af PR-udvalget

KSV uddeler volleyballbolde til Nørrebros børn fredag d. 5. november 2010

KSV ønsker at støtte udviklingen af volleyball blandt børn og unge. Derfor uddeler klubben brugte volleyballbolde til Rådmandsgadeskolen på Nørrebro fredag d. 5. november 2010.

Som følge af et boldsponsorat fra Tuborgs Grønne Fond til nye volleyballbolde, har KSV fået gamle bolde i overskud. KSV ønsker, at disse kommer børn og unge på Nørrebro til gode, og derfor har klubben lavet en aftale med Rådmandsgadeskolen om et arrangement.

Fredag d. 3.november kl. 12-13.40 vil tre KSV-spillere deltage i en idrætstime på Rådmandsskolen. Her vil de uddele 15 bolde og undervise eleverne i volleyball. Ønsket er, at bidrage til unges fokus på motion og leg og samtidig øge kendskabet og lysten til at spille volleyball.

"KSV er en volleyballklub på Nørrebro, som hovedsagligt består af studerende og unge akademikere. Mange af de lokale børn dukker op i Korsgadehallen, når vi træner, og det er vores håb, at vi med dette initiativ kan øge synligheden omkring sporten og lysten til at spille", udtaler medlem af PR-udvalget, Anne Søndergaard.

Yderligere oplysninger kan fås ved:

PR-udvalget: Anne Søndergaard 22 85 28 75

Sponsor-udvalget: Trine Kofoed Hybholt 51 94 99 67

Bestyrelsen: Kasper Pedersen 26 23 21 98

Med venlig hilsen

Københavns Studenter Volley

Sidst opdateret 08. November 2010
Top!
Top!