KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 66 gæster online.
NED I KNÆENE. OP PÅ TÆERNE. KLAR I FORSVARET! PDF Udskriv E-mail
04. November 2010
Tilføjet af AC Beyer
KSV3 – Vordingborg     2 – 3 (12-25, 11-25, 25-17, 25-21 og 9-15)

Søndag d. 31-10-10 mødte et tændt KSV-hold op til kamp i Korsgadehallen. Nu var det vores tur til at vinde over Vordingborg (som vi tabte til hele to gange til hvk-cup) og komme en velfortjent tur på landet! Coach Lerche gjorde det klar fra start af, at det ville blive en tæt kamp, så bænken skulle holde sig varm og mentalt klar til at komme på banen når som helst.

 

1. sæt. Vi lagde ganske fornuftigt ud og fulgtes ad med Vordingborg, men gejsten dalede hurtigt og resten af sættet var præget af et forsvar, der ikke rigtig fungerede, angreb der landede i armene på modstanderne og til trods for 2 timeouts med en opsang fra coach Lerche gik sættet til Vordingborg med cifrene 12-25.

 

I 2.sæt kommer vi aldrig i gang og Vordingborg får hurtigt et stort forspring. Ved stillingen 2-10 bliver hæveren skiftet ud og der kommer en anden gejst på banen, men det er stadig ikke nok og Vordingborg fortsætter med at trække fra. Lerche tager den anden (yep, den anden..) timeout ved stillingen 5-19 og holdet går på banen med en ny og stærkere vilje. Nu skulle der kæmpes! Om det var Lerches kloge ord eller Lones insisterende NED I KNÆENE, OP PÅ TÆERNE, KLAR I FORSVARET, der rungede i hele hallen, der gjorde forskellen vides ikke. Men nu blev der for alvor kæmpet og snakket på vores banehalvdel, hentet bolde langt bag baglinjen og slået hårdere til bolden. Dette til trods taber vi sættet 11-25.

 

But it ain’t over til the fat lady sings…. Og i 3.sæt var der for alvor blevet fyret op under KSV lækre damer og nu er det os, der tager styringen. I starten er vi pointmæssigt lige, men KSV har det mentale overskud og trækker hurtigt fra. Alt lader til at fungere på vores side af banen – der bliver modtaget pænere, angrebene er skarpere og Sarah formår at redde rigtig mange bolde ud af nettet. Vi vinder sættet 25-17!

 

4.sæt. KSV fortsætter den gode stil og trækker igen hurtigt fra. Lone (der vel kan defineres som holdets B.S.) fortsætter sin råben fra opvarmningsområdet og man må sige at det hjalp. Alle var klar i forsvaret og får pillet de fleste af Vordingborgs angreb samtidig med at vi selv vinder endnu flere af vores angreb. 25-21 – 5.sæt here we come!

 

Før 5.sæt stod det klart. Det var vores tur til at vinde….. Vi har tabt alt for mange 5sættere allerede og var sultne efter en sejr over Vordingborg. Nu var det nu.

Sættet starter da også ganske fornuftigt, men vi får ikke afgjort vores bolde og nogle gode servestimer fra Vordingborg er skyld i, at de kommer foran. Coach Lerche forsøger sig med dobbeltudskiftning på hæver/diagonal pladsen og timeouts, men Vordingborg havde ikke tænkt sig at tage hjem igen uden en sejr. Sættet ender 9-15 og vi går endnu en gang slukøret fra banen.

 

Til trods for nederlaget var der rigtig mange gode momenter i kampen, hvilket også ses i afstemningen om kampens detalje, hvor flere spillere blev fremhævet. Sofie for sit gode libero spil, Anitta for sine fantastiske servestimer, Lone B.S. for sit hep, Sarah for hendes farlige nettriller (tror alle holdt vejret mens bolden trillede af sted), men detaljen gik til Anne for hendes gode modtagninger og ikke mindst redninger langt ude af banen. Hun var flyvende!

Kampens spiller blev Sarah for en god gejst, super spilfordeling og ikke mindst de mange redninger ud af nettet (tak fordi du er lille…) mens 2.pladsen gik til Camilla for rigtig gode (læs: giftige) angreb.

Tak for kampen.

 

/AC

Sidst opdateret 04. November 2010
Top!
Top!