KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
Mix1 indtager Korsgade PDF Udskriv E-mail
14. November 2010
Tilføjet af Weile "the left hand of evil"

KSV mix1 er til denne sæson blevet genfødt af rutinerede kræfter fra hele klubben.

Holdet har indtil videre kæmpet med at finde sammen som hold og med at holde et stabilt niveau. Det har medført at vi efter 5 kampe er endt med en statistik på 1-4 og ikke kan tåle at tabe flere kampe hvis vi skal med i det slutspil for top 6, som er opfundet til denne sæson.

KSV mix1 mødte dog fortrøstningsfulde op til søndagens to kampe i Korsgade vel vidende at vi skulle møde to hold fra den nederste ende af tabellen – og at der derfor skulle 4 point på kontoen.

Dagens første kamp var mod Danske Bank IF (ja, de har en idrætsklub) der stillede med et hold der ikke kunne samle mange cm over de 180. Derfor var det da også KSV der – efter en noget rodet smashopvarmning – satte sig tungt på kampen. Bankfolket var overmatchet på angrebs- og blokadestyrke og måtte indkassere et nederlag på 25-9 i første sæt.

Til andet sæt skiftede KSV på flere positioner, hvilket desværre gav en del forvirring og lukkede Danske Bank ind i sættet. Ved hjælp af et par veltimede udskiftninger af coach Ea lykkedes det dog at redde sættet til slut 27-25.

Samtidig skal der herfra lyde et undskyld til den Danske Bank spiller der måtte lægge fingre til kampens sidste angreb…..

 

KSV.1 – Danske Bank: 2-0 (25-9; 27-25)

 

 

Dagens anden kamp var mod Gentofte der stillede med et lidt højere hold end Danske Bank..

KSV starter kampen med at komme bagud med 4-5 point på modstanderens dræber-underhåndsserver (hmmm….). Efter en kort time-out besluttede vi at spille ordentlig og så os aldrig tilbage. I både første og andet sæt blev Gentoftes primære angrebsspillere pakket ind i blokader og brodden blev taget af deres angrebspres. Det betød at vi havde frie hænder til at lægge pres på. Både Rasmus, Kasper og Trine fik smækket til den ude fra kanten, ligesom de vist havde lidt problemer med at holde KSVs diagonalspiller.

Gentofte svarede igen ved at stille en forsvarsspiller lige bag blokaden på undertegnede – klar til at spille forsvar med hovedet. Trods et ihærdigt forsøg måtte de dog sande at face-forsvar næppe er kommet for at blive. KSV vinder relativt nemt kampen i to sæt og holder undervejs et fornuftigt niveau.

 

KSV.1 – Gentofte: 2-0 (25-xx; 25-13)

 

Alt i alt fik holdet vist at det formår at holde et fornuftigt niveau – der er dog stadig en masse ting vi skal arbejde på for at kunne være med helt i toppen.

Vores mål er klart: ikke flere tabte kampe inden jul og en plads i slutspillet – og så deler vi gerne lidt slaglækkerier ud undervejs J

Top!
Top!