KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 23 gæster online.
H1: Godkendt indsats i pokalen PDF Udskriv E-mail
16. November 2010
Tilføjet af Dylan

Efter en spillepause på 3 uger, havde vi glemt alt om vores nervepirrende kamp mod Roskilde, en kamp hvor vi viste et højt top niveau, men desværre også et alt for lavt bund niveau. Hvis vi skulle give os selv chancen for at vinde over Aalborg, skulle vi finde vores absolute top niveau frem og holde det gennem hele kampen, hvilket vi ikke formåede mod Roskilde. Man kunne måske savne en træning eller to tætter på kampen, da vores sidste træning var 6 dage forinden, på tværbane i Idrættenshus med et stor larmende andethold og et tennisboldkastende mix hold, hvor det meste af ens koncentration bliver dedikeret til at undvige potentielle ankel- eller høreskader. Planen var klar og nu var det bare op til os at udføre den tros de langt fra optimale betingelser.

1. Sæt

Jeg ved ikke om det var vores spilletørst eller troen på at vi havde en real chance der gjorde at vi lagde ud med rigtigt flot spil og en gejst, langt højre end det jeg tidligere havde oplevet i denne sæson. Dette resulterede i at vi fulgtes med Aalborg op til 10-10, men herefter begyndte vi at lave nogle dumme fejl og især vores ”imponerende” servefejl-stime gjorde at vi tabte sættet 18-25.

2. Sæt

Starter som første sæt, men vi holder niveauet oppe gennem hele sættet og vi får spillet os til en sæt bold, men vi formår ikke at udnytte den og i stedet kommer Aalborg på 24-24. Vi side-outer sikkert på den næste bold og med lidt hjælp fra Aalborg, og af dommerne får vi også det sidste point foræret og vi vinder dermed sættet. En mærkelig afslutning som jeg aldrig rigtig forstod, de fik gult kort enten for brok eller for en fejlagtig udskiftning.

3. Sæt

Efter en lidt underlig afslutning på 2. sæt skulle man tro at det var os der havde det psykiske overtag mod et frustreret Aalborg mandskab, men sådan skulle det ikke være. Vi havde skiftet Lasse ud med Jørgen, hvilket nok kom bag på en del af os, da Lasse var flyvende i sit angreb, men Jørgen kom ind og gjorde det rigtig godt. Det var som om at vi lige var gået et gear ned efter et intenst 2. sæt, og det udnyttede Aalborg, de fik hurtigt en komfortabel føring. Vi magtede ikke at komme med et genpres før til sidst i sættet, hvor det desværre var for sent og Aalborg vinder sættet 25-21.

4. Sæt

I fjerde sæt vælger Aalborg at starte med hvad der mest af alt minder om et ynglingehold, som vi burde slå 9 ud af 10 gange, men der var åbenbart udsolgt. Vi kommer hurtigt bagud og bløder point gennem hele sættet som vi taber 14-25.


Jeg synes at det var lækkert at se, at vi til tider spillede lige op med et hold som ligger midt i eliten. Når det så er sagt, synes jeg at vi tog en smule for let på opgaven, som var en gylden mulighed for at komme i pokalsemifinalen. En mulighed som tidligst opstår igen om to år, og hvem ved hvilket hold vi har til den tid. Det var en kamp hvor vi kunne overraske ved at tage en sejer og derved fordoble antallet af sjove kampe i denne sæson, men vi valgte at bruge kampen som en træningskamp til kampen mod Frederiksberg på søndag.

Dylan

Sidst opdateret 25. November 2010
Top!
Top!