KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
H3 på en hård omgang PDF Udskriv E-mail
16. November 2010
Skrevet af Funkil

H3 vidste, at det ville blive lidt af en mundfuld, da vi søndag fik besøg af rutinerede Lyngby 2, puljens absolutte etter. Lyngbys statistik var inden kampen 5 ud af 5 vundne kampe og en sætscore på 15-1. Vi gik ind til kampen med en målsætning om at spolere Lyngbys pæne sætscore. Måske de kunne rystes, hvis først de kom bagud.

1. sæt 20-25
Vi lage hårdt ud fra start og gav den alt hvad vi havde. Hvis vi skulle have en chance mod de rutinerede kræfter, skulle det være før de fik deres spil rigtigt i gang. Det lykkedes til dels, men de formåede rimelig hurtigt at komme op i gear. Det primære angrebspres kom fra vores side, der var fuld power på, men der manglede lidt præcision i afslutningerne.

2. sæt 16-25 

Lyngby var efterhånden kommet i gang og angrebspresset blev øget væsentligt i andet sæt. Der måtte en hel del tilpasning til i vores forsvar, for at kunne stille op mod Lyngbys angrebsniveau. Vi forsøgte med lidt udskiftninger, men havde stadigvæk vanskeligt ved at matche dem i dette sæt.

3. sæt 18-25

Vi kom rigtig godt for start og fik rystet Lyngby en del. Men efter de havde taget et par hurtige timeouter, var de tilbage med deres stabile spil og fik hevet sejren i land. Selvom vi var lidt skuffede over, at vi ikke fik spoleret Lyngbys sætscore, kunne vi dog konstatere, at Vi kom rigtig godt for start og fik rystet Lyngby en del. Men efter de havde taget et par hurtige timeouter, var de tilbage med deres stabile spil og fik hevet sejren i land.

Selvom vi var lidt skuffede over, at vi ikke fik spoleret Lyngbys sætscore, kunne vi dog konstatere, at vi i perioder var i stand til at følge puljens tophold til dør. Den mangeårige rutine som Lyngby har med i bagagen, har vi vanskeligt ved at matche, men vi er et hold, der rykker os meget fra kamp til kamp og der vil ikke gå længe før H3 er et frygtet hold i Danmarksserien.

 

\Peter Funkil

Top!
Top!