KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
3 dage - 3 kampe - 3 sejre PDF Udskriv E-mail
16. November 2010
Tilføjet af Kasper Smith-Jensen
Lokalopgør mellem Mix 1 og Mix 2 i Hillerødgadehallen. Hvem skal kunne tage til årets julefrokost uden at blive hånet?


Efter en katastrofal start på sæsonen for Mix 1 med 4 nederlag og 1 sejr, var det forløsende at få 2 sejre i weekenden. Dette skulle følges op til aftenens træning da det stod på lokalopgør mod Mix 2.
Udover 2 vigtige points i kampen om at havne i top 6, var der håneretten til årets julefrokost at spille om, med kraftige overvejelser om afbud til festen såfremt vi tabte.
Inden kampen var vi enige om at et nederlag ikke var en option, ydermere skulle vi efter sejren kunne sige at vi var tilfredse med vores spil.

  1. sæt - 25-9

Vi starter godt ud og får en tidlig 7-1 føring. Spillet flyder ok og vi laver ikke de store fejl. Mix 2 får set hvorfor de er 2. holdet og vi er 1.holdet. Ved 13-3 får vi vores første 10 points føring og sættet tages sikkert hjem 25-9.

 2. sæt 25-19

Efter komfortable sætsejre har vi hidtil i sæsonen haft en tradition med at komme dårligt fra start i næste sæt. Så målsætningen inden 2. sæt var at fortsætte vores gode spil og slå til når boldene lå til det. Centerspillerne fik også en tvungen opgave i at alle angreb skulle være mod 5er hjørnet.

Vi skiftede lidt ud på et par pladser. Om det var dette der var årsag til vores lettere paniske spil i starten af sættet skal være usagt, spillet flød i hvert fald ikke helt så godt som i 1.sæt. Ved 7-7 får vi dog trukket fra og får en 5 points føring. Vi kommer ikke helt op på niveauet fra 1.sæt, men sejren er aldrig i fare. Vi lukker sættet med en komfortabel 25-19 sejr.

 

Med denne sejr ligger vi nu endelig på den livsvigtige 6. plads. Der udestår dog 2 kampe mod holdene på 5. og 7. pladsen så 2 sejre er formodentligt påkrævet i disse kampe for at ende i medaljeslutspillet.

Inden disse kampe kan vi dog med tilfredshed og ro i maven tage til julefrokost, hvilket vel må betegnes som det vigtigste.

Sidst opdateret 16. November 2010
Top!
Top!