KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
D2: Sæsonens første 3-0 sejer. PDF Udskriv E-mail
16. November 2010
Tilføjet af Jane

D2: Sæsonens første 3-0 sejer.

Tidligt søndag morgen drog vi afsted mod Hillerød, hvor slaget skulle stå mod rækkens bundhold Hillerød.

Men først måtte dommerne lige overveje, om kampen overhoved skulle afholdes....Loftlyset i hallen var nemlig gået i stykker og afløst af projectører på sidevægene, som langt fra var i stand til at lyse hallen op.  

På trods af de dårlige forhold i hallen blev kampen sat i gang, og Martins udmelding var klar, en sejer skulle med hjem til København.

Vi kom lidt dårligt fra start, men efter gode server fra Sandra fik vi overtaget. Spillets kvalitet svingede en del, men med især flot forsvarsspil fra Kit, og fantastiske hævninger fra Therese vandt vi sættet rimeligt sikkert 25-20.

I andet og trejde sæt fik Anya og Nanna virkelig spillet sig varme. Anya førte an med stor fightervilje og reddede de mest umulige bolde, mens Nanna fandt sin power frem og havde rigtig mange gode angreb. Også I disse sæt svingede kvaliteten på spillet (hjulpet på vej af mange mærkelige bolde fra Hillerøds side), men vi styrede kampen og vandt andet sæt 25-21 og trejde sæt 25-15.

Som eneste komplementær havde Bettina muligheden for at vise sine talenter, og det må man sige, at hun gjorde. Gennem hele kampen leverede hun angreb med power, klogt spil og gode server, hvilket gav hende titlen som dagens spiller. 

Vi var 10 spillede afsted, spilletiden blev jævnt fordelt, og alle spillede godt. Det var en rigtig holdindsats, hvilket gjorde det endnu bedre at tage en tur med KSV på landet. 

Top!
Top!