KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
KSV D2 vs. Grøndal i Hillerødgadehallen PDF Udskriv E-mail
17. November 2010
Skrevet af Kirstine

Resultat: 16-25, 21-25, 28-26, 26-28

En kamp som på papiret skulle vindes, og derfor var det også oplagt at lade nogle af de spillere, der endnu ikke havde fået så meget spilletid i de andre kampe, få en chance for at vise at de også kan! Det var de sandelig også nødt til, for med kun tre udskiftningsspillere til kampen (en kant, en diagonal og en libero), var der ikke så frygteligt mange andre at trække på, hvis noget gik som det ikke skulle. Og det kan men ikke sige at det gjorde i nogen af de to første sæt. Det er klart at der kommer en smule nervøsitet og kommunikationsfejl i starten, når det er en ny opstilling af folk, som lige skal spille sig ind på bane og hinanden, men med det servepres der kom fra Grøndal, blev det en ekstra rodet affære og knap så velspillet en kamp. Stakkels Therese, som var den eneste hæver, måtte spæne rundt på banen, og der var stort set kun back spike- angreb i hele første sæt og i det hele taget en masse svære slag på nogle meget pressede hævninger efter nogle relativt upræcise modtagninger.

Svært at sige hvad der skulle foretages af ændringer fra Martins side, men som det blev sagt, så skulle vi spille volleyball og ikke det vi end havde foretaget os hidtil. Bedre modtagninger! Var det største budskab.

Tredje sæt blev anderledes tæt, modtagningerne kørte lidt bedre, men vi måtte i særdeleshed kæmpe for at vinde det sæt, men vundet blev det. Fjerde sæt blev meget lig det tredje, men her kom manglen på indskiftningsspillere til udtryk da Betina S måtte skiftes ud og Anya pludselig skulle spille center, men det har hun vist prøvet før.. ;-) Vi tabte lige akkurat fjerde sæt, og Grøndal måtte kæmpe en del mere for det. Jeg tror ellers at vi havde taget dem på fysikken i et eventuelt femte sæt.

Nana var den eneste der holdt niveau gennem hele kampen, så hun blev kåret til kampens spiller med 6 ud af 10 stemmer. Therese kunne være stolt af en andenplads og at hun gennemførte et marathon og Heller og Sandra kan klappe hinanden på skuldrene over at have fået en stemme hver.

Sidst opdateret 17. November 2010
Top!
Top!