KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
D1: Stadig ubesejret og ingen sæt afgivet!!! PDF Udskriv E-mail
20. November 2010
Skrevet af Ea Papsø Løwenstein

Tøserne har trodset regnen en sen november aften og selvom det er tidspunktet hvor man normalt tænker at weekenden er gået på hel, så var der lige en volleykamp der skulle spilles.

Sørens oplæg var kort – vi måtte ingen sæt tabe.

 

1. sæt

Vi kommer godt fra starte og får hurtigt skabt lidt luft med gode server og godt angrebspres. Generelt godt spil hele vejen rundt men lidt for mange servefejl med et ikke særlig godt modtagende hold. Vi vinder sættet 25-14

2. sæt

Vi kommer lidt rodet fra start og spiller nogle lange dueller hvor vi ikke fomår at afgøre bolde og bliver mere og mere frustertet hver gang den kommer tilbage til os. Efter en lille opsang i Sørens timeout vender vi skuden og fra stillingen 5-5 får Enghave ikke et ben til jorden . Mette, Dasha og Ea (Ea inspireret af Brøndbys amerikanske diagonal me den slaghøjde på 3.10 m!!) tamper bolden i gulvet, forsvarskæde spiller godt forsvar (selv Dorte spiller forsvar) og Lisbeth server os 8-10 point med gode pressede server. Vi vinder sættet 9-25.

3. sæt

Bliver en mere tæt affære. Søren har skiftet lidt ud og det giver lidt kommunikationsproblemer. Vi kæmper rigtig godt, men får lavet lidt for mange fejl og modtagningen kører ikke til tider. Vi får dog kørt sættet hjem 21-25 og har stadig ingen sæt afgivet i år!

 

I tæt kamp om dagens spiller mod Mette og Dasha løb undertegnet med titlen efter endelig at have fundet taktstokken til volley igen – . jeg siger tak for referat og kagebagningstjans. Wingsee du sætter en uopnåelig standard med dine lækre kager, har haft maridt hele ugen om at skulle leve op til det.

 

/Ea
Sidst opdateret 23. November 2010
Top!
Top!