KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
KSV D3 - LYNGBY PDF Udskriv E-mail
23. November 2010
Tilføjet af Lone

KSV D3 – Lyngby 3-1 (25-22, 25-20, 27-29, 25-20)

Så gjorde vi det fileme!

Optakten til søndagens kamp d. 21/11-10 i Engelsborghallen startede allerede aftenen forinden, hvor størstedelen af holdet var til Halloween-fest hos Sofie. Her var der klar enighed om at de der Lyngby-folk bare skulle have tæv, og de fleste spillere holdte sig da også fra de våde varer, så de var klar til kamp søndag kl. 12… J

Der var en lidt løssluppen stemning i omklædningsrummet inden kampstart grundet aftenens udskejelser, hvilket måske var med til at vi gik på banen rimelig afslappede. Denne coolness blev dog hurtig skiftet ud med koncentration, da Lyngby fik en lidt bedre start end os og kom foran. Vi indhentede dem dog hurtigt, og med stabile modtagninger og angreb, sikrede vi os 1. sæt 25-22.

I 2. sæt fortsatte vi vores gode spil og bevarede en rigtig god gejst gennem hele sættet, som vi vandt med 25-20. Især fik vi gang i blokaderne, hvor vores to centerspillere specielt var på spil.

Lyngby fik en god start på 3. sæt, men det lykkedes os at indhente dem i løbet af sættet og ved stillingen 25-25 kunne sættet gå til begge sider. Desværre var heldet på Lyngbys side til sidst, og med en serve-net-ruller sikrede de sig sættet 29-27.

Vi fik styr på tropperne i 4. sæt og gejsten tilbage på banen, og med stabilt spil kørte vi sættet hjem 25-20, hvor Sus sluttede af med en super diagonal-smash, som ingen af Lyngby-spillerne var i nærheden af at nå. Yeah!

Maria D blev fortjent kampens spiller for hendes mange velplacerede og suveræne smash.

Sus fik dagens detalje for hendes afsluttende smash, som var en rigtig god afslutning på en god kamp.

 

/Lone

Top!
Top!