KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
MIX2: Fortsætter stimen PDF Udskriv E-mail
08. Februar 2006
Skrevet af Mette Christiansen

Mix2 kunne søndag eftermiddag tage imod Amager.4 og VLI.2 på hjemmebanen i Idrætshallen. Det gav hhv. 8. og 9. sejr i træk til et USG hold der er fyldt med selvtillid. (Vi har ikke tabt en kamp siden 29. september  )

Kampen mod Amager.4 var på forhånd udset som dagnes sværeste - især to af deres spillere slår og server rigtig godt, men vi vidste fra sidste kamp at de også satser 100% hver gang og kan presses til at lave mange fejl. Første sæt er egentlig ret lige, men Mix.2 trækker fra og vinder ret komfortabelt 25-19 (ca..) Andet sæt bliver en helt anden ulige kamp, hvor Martin lægger ud med at serve os til 7-0 og Rikke derefter følger med en servestime på 10(!!) Sættet er dermed helt afgjort og spillerne viser stort overskud ved at hjælpe den (meget!!) dårlige dommer med at dømme et par helt utroligt tydelige netfejl mod os.. Meget Fairplay-agtigt.. Anden sæt går til USG 25-13

Sidste kamp mod VLI.2 vidste vi ville blive nem, men vi endte med at vinde uden kamp fordi de ikke kunne stille hold. Istedet blev det til en træningskamp, hvor vi benyttede chancen til at give Rikke tid på hæverpladsen.. Efter en meget forvirret start endte det også med at vi vandt begge sæt, men vist nok ikke helt så stort som mod amager, hvilket gjorde VLI træneren nærmest helt euforisk :) Men på papiret (og det er jo det der tæller) vandt vi 25-0 25-0 hvilket kan vise sig at blive vigtigt i kampen om 1. pladsen i rækken.

Vi kæmper om 1. pladsen med Amager.5, som på det sidste er begyndt at vise svaghedstegn, så vi glæder os meget til at slå dem igen(vi vandt over dem i pokal-turneringen) og dermed indtage 1.pladsen..

 

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!