KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 19 gæster online.
H1 - KSV tager første stik mod Frederiksberg PDF Udskriv E-mail
30. November 2010
Tilføjet af Mads Hoffmann

Herre 1 tog det første af sæsonens to vigtigste stik, da det overbevisende slog Frederiksberg 3-0. Selve kampen var meget reel, men KSV virkede mere balanceret og var skarpest på de afgørende tidspunkter.

1.       sæt.

Sættet er meget tæt. Ingen af holdene har væsentlige udfald. Jørgen havde fået chancen på sin gamle komplementærplads og jeg finder gode løsninger med kontrahævninger, der især gør Jørgen farlig på position 2. men følges ad indtil 21-21. Alligevel kan vi ikke rigtig få presset Frederiksberg til at tabe terræn. Emil og Jonas bliver skiftet ind ved stillingen 21-21. Denne ændring gør at vi endelig får skabt det afgørende hul. Godt set af Pau, sættet vindes 25-22.

 

2.       sæt.

Kampen er stadig tæt og vi følges til 16-16. Frederiksberg har mange slagfejl, men vi udnytter ikke de chancer vi får for at trække fra. Fornemmelsen på banen at det kun ville være et spørgsmål om tid. Bülow kommer på banen for at lægge pres i angrebet. Igen virker vores udskiftning og vi trækker afgørende fra. Ligeledes virker taktikken med at hæve de lange løsninger.  Sættet vindes 25-22.

 

3.       sæt.

Igen holder begge hold deres side out, hvilket i virkeligheden nok var temaet for kampen. Emil får dog servet os foran 18-14, men derefter får vi desværre vores første udfald og Teis kommer på banen igen og hjælper til at modtagninger bliver stabiliseret. Vi er dog stadig rystede over vores udfald og ender med at være bagud 23-22. Holdets mest alsidige spiller Jonas er kommet ind på centeren og hiver meget rutineret en blokade frem på dette vigtige tidspunkt. Efterfølgende præsterer Frederiksberg to slagsfejl og vi kan ånde lettet op, 25-23.

 

En utrolig vigtig sejr, idet 1. division øst meget muligt kan blive afgjort i disse indbyrdes opgør med Frederiksberg. Derfor var en 3-0 sejr, mindst lige så vigtig, da vi har smidt en del dumme sæt i starten af sæsonen. Generelt var det er fed kamp at spille hæver. Modtagning er fremspil var noget af det bedste vi har præsteret, og derfor kom jeg også til at se god ud;-)

En anden bemærkelsesværdig ting var at alle udskiftninger fungerede, hvilket vidner om vores hold er godt fungerende kollektivt og alle har deres styrker at bidrage med.

 

/Mads

Top!
Top!