KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 50 gæster online.
H2: Tre på stribe PDF Udskriv E-mail
05. December 2010
Tilføjet af Rosenberg

H2 færdiggjorde et hattrick i går, med 3 sejre ud af de seneste 3 mulige. 

Amager VK  1 – 3 KSV

Kampe, vidste vi, ville blive en lige så stor kamp imod os selv som imod Amager, og opgaven med at holde koncentrationen hele kampen igennem og sørge for at minimere eventuelle udfald var centralt i oplægget fra kaptajn Lerche.

I 1. sæt spillede vi fornuftigt. Dog uden at være prangende, viste vi den stabilitet vi som hold kæmper med skal være en fast bestanddel af vores spil. Modtagningsmæssigt var der stort set ikke en finger at sætte på holdet, og angrebene regnede over AVK spillerne fra alle ledder og kanter. Eneste grund til at Amager trods alt nåede respektable 17 point, skyldes at de udviste en usædvanlig alsidighed i alternative angreb, som vi havde vores problemer med at indstille os på.

Igennem 2. sæt var billedet stort set det samme. Når det kom til, hvad vi ynder at kalde regulær volley (modtagning, hævning og smash), var vi generelt et par klasser bedre, men det lykkedes uanset dette Amager at fremprovokere et vist antal af fejl fra vores side, så sættet endte med at de igen fik hentet 17 point.

Med fare for at gentage en floskel fra et utal af kampreferaterne på denne side, var vi efter 2 sikre sætsejre klar til at tage hjem fra landet med 3-0’er i tasken. Undertegnede så endda frem til endelig at få genindført 2-hæversystemet, som desværre er et yderst undervurderet system. Om det var Amager der ville det anderledes, eller om sættets blackout udelukkende skyldes et komplet svigt hele vejen rundt hos os, vides ikke. Men retfærdigvis skal Amagers centerspil fremhæves, der som deres stærkeste våben, både offensivt og blokademæssigt i dette og til dels i de andre sæt voldte os visse problemer. Hvor mange point vi ikke fik i dette sæt vil jeg lade være op til den interesserede læser at finde ud af andetsteds – men kønt var det ikke.

Trangen efter at komme væk fra øen på landet var dog større end nervøsiteten over at skulle lide et forsmæderligt nederlag. De gamle dyder blev fundet frem igen, og stille og roligt blev sættet spillet hjem, uden på noget tidspunkt reelt at være i fare. Da vi lavede en fejl mindre end i de første 2 sæt, fik Amager kun 16 point i dette, og vi kunne fortjent synge vores allesammens yndlingssang.

Med 3 sejre i træk er vi omsider tilbage i top-2, og nu med en tro på at vi kan arbejde os ud af selv de dybeste huller. Næste uge afgøres det om vi er med i slutspillet om oprykning til 2. division (vi skal i top-3), og det kan vi selv meget belejligt afgøre i Fort Korsgadehallen om søndagen.

Det glæder vi os til!

Sidst opdateret 05. December 2010
Top!
Top!