KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
D1: Ørerne i KSV-maskinen PDF Udskriv E-mail
05. December 2010
Tilføjet af Rikke Krener-Mortensen

E N D E L I G skulle vi møde VLI der, ligesom KSV-damerne, havde en flot statistik med sig ind på banen i form af sejr med sejr på og kun et enkelt afgivet sæt. Inden kampen havde vi varmet op hos Dorte med lækker og hjemmelavet(!) brunch, samt en lille video af en damekamp mellem Brasilien og Rusland, hvor der dog mest blev fokuseret på de yderst læksi volleytruss’ som  ”desværre” nu hører sig fortiden til, og ikke så meget det ellers udmærkede spil.

Vil I høre hvordan det gik? Vil I?

Nå men.. nu sku’ der dælme spilles volley! Første sæt var præget af rimelig mange nerver fra de ellers (selvfølgelig altid) übercool  KSV-damer.  Der var også mindst 20 mennesker, der så på.  Okay, 16 hvis man trækker trænere og dommere fra. Holdene følges ad ret langt hen i sættet og vi har lidt svært ved at få taget de relativt mange beachagtige slag, der kommer fra den anden side. VLI’s ene center har også lidt tur i den. Til sidst får vi dog lidt bedre styr på sagerne og får trukket fra med et par point. VLI får hentet en del point mod enden, og det bliver lidt for spændende, men KSV får hevet sættet hjem med 25-23. Pew!

I andet sæt er der styr på nerverne, og der står KSV på det hele. Gode modtagninger, hævninger og angreb - krydret med et par velplacerede lobs. Der kommer også godt gang i blokadespillet, Ea fyrer en lang stime gode server af, og sættet ender hurtigt: 25-13 til KSV. Småkage!

Nå men så tredje sæt, ing? Der aftalte vi, at vi ligesom I K K E skulle gøre det der man altid gør med at slappe lidt af og så bare liiige spille lidt hyggevolley fordi man da har total lort på styret. Stemning er god - men måske lidt for god, og vi kommer bagud med noget der vidst nok hedder 9-5. I næste serv (tror i hvert fald nok at det var der) server VLI ud og Ea, som står lige i boldens bane, må kaste sig bagover på bedste matrixvis for at undgå at blive ramt. Herefter går Dasha ned og server os frem til 10-9, men vi formår ikke at ride videre på bølgen, og pludselig står det (vidstnok) 16-13 til VLI.  Men det plejer jo ikke at afskrække os (faktisk arbejder vi allerbedst under pres, mkay..?) og vi kæmper videre frem til stillingen 19-19, kun afbrudt af en masse timeouts fra begge hold. Og så…. går Dasha ned og server. Ingen slinger i valsen der, og vi kører den hjem 25-19 på Dashas super server og et par veltimede fejl fra VLI's side. 3-0 - Yay!!

Viliggernummeret !Viliggernummeret !Viliggernummeret! Viliggernummeret! Viliggernummeret!  Wuhuu!

Tak til VLI for en god kamp! Der var kamp om titlen som kampens spiller; bl.a. fik Dorte stemmer for god fordeling af hævningerne, Dasha for super gode backspikes, tyr med tyr på .. og et lob(!), Mette B for at have armen tunet ind på kill, Ea for godt forsvar osv. osv., men Rikke endte med æren for godt blokadespil og behørig afstraffelse af utilsigtede overspil fra VLI’s side.

Følg med i næste afsnit...

Sidst opdateret 06. December 2010
Top!
Top!