KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 61 gæster online.
Da D4 gjorde Hvidovre til Hvidunder PDF Udskriv E-mail
06. December 2010
Skrevet af Maria Mathilde Grøn

KSV D4 - Hvidovre VK, 05.12.10 kl. 18:00, udebane

Nok er gennemsnitshøjden ikke den højeste, nok er omkredsen af bicepssene ikke så stor og det er meget muligt, at vi ikke hopper på tre i ”en-to-tre-tilløbet” – men vi formåede at få Hvidovre-frøknener til – næsten grædende - at forlade deres hjemmebane slået 3-0 af KSV’s yngste skud på stammen; D4. Med oprykningsspillet om hjørnet, var en sejr også eneste mulige udfald, hvis vi skulle gøre os gældende blandt de sejeste tøser i rækken.

1. sæt:
Hvidovre kom godt fra start med en spinkel førring i nullerne. Det holdt dog ikke længe. Coach A og -K har leget ”Ryste-D4-pose” og med hæver-Marie på kant, kant-Kat som center, kant-Mie som center, kant-Maiken som diagonal og diagonal-Mathilde som center, tog det dog ikke mere end ti bolde, et par lækre modtagninger og fornuftigt overspil at finde os selv og vi sagde pænt farvel og tak til 1. sæt med resultatet 25-17.

2. sæt:
Her begyndte vi at blive varme – det betyder ikke, at vi spiller flot volley, men størstedelen af D4 er trods alt på den pæne side at 25 og skal derfor passe på ryg og ikke mindst flækkede negle. Dog skete en magi i 2. sæt hvor den ubarmhjertige Helligånds lune kom over os og vi - som var det lakridssnørre - rev Hvidovre-angribernes selvtillid midt over. Med et urimeligt godt forsvarsspil, et par blokader og ikke mindst smashes på den uhyggelige side af 3-meteren (…eller i hvert fald sådan næsten) bukkede vi pænt tak til stillingen 25-18 og 2. sæt.

3. sæt:
Her begyndte sejrsrusen at påvirke os – vi blev ukoncentrerede, begav os ud i alternative opstillinger og associationerne med hovedløse høns, kan i en snæver vending blive aktuel. Coach A trådte i karakter og tog en Buddhistisk-time-out, hvor vi på bedste fødselsforberedende manér og med hinanden i hænderne, tog et par dybe indåndinger medens vi så hinanden kærligt i øjnene. Efter atter at have indset vores skinbarlige dødelighed stormede vi i zen ind på banen og afgjorde 3. sæt med et gavmildt 25-20.

Nok er pladsen i oprykningsspillet endnu ikke sikret, men pt. ligger vi nr. 3 i puljen og vinder vi kampen på søndag mod Vestsjælland (Korsgadehallen kl. 19) kommer vi med.
D4; vi sover ikke – vi venter!

  • Kampens detalje: Eva for hendes svævende og meget insisterende blok mod brutalt centerangreb.
  • Kampens spiller: Mathilde - hun er god til det med at være høj og løfte armene ved nettet - hurra!Sidst opdateret 14. December 2010
Top!
Top!