KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
Kampen om slutspil PDF Udskriv E-mail
08. December 2010
Tilføjet af Rasmus
Sidste chance for MIX 1 hvis der skulle være noget at spille om i foråret.

Det var alvorens time for MIX 1. 3 hold kæmpede om de sidste 2 pladser i top 6, som skal spille om mesterskabet i foråret. Vi skulle spille mod de 2 andre hold, og kunne selv afgøre det med 1 sejr. 

 Vi tog opgaven alvorligt og stillede så mange spillere, at vi måtte ud og låne ekstra spilletrøjer. Eneste fraværende til første kamp var Coach Ea, der skulle uddele bøllebank til VLI. Jesper var dog klar som erstatning(vi takker), så vi havde absolut ingen undskyldninger.

 

1. kamp mod Amar 2:

Vi lagde ud med et godt angrebspres, men lidt for mange dårlige modtagninger. Amager havde dog ikke det store at byde på, så midt i sættet var vi trukket fra til en 10 points føring. Sættet blev kørt sikkert hjem derfra. I 2. sæt begyndte frustrationerne at indtræde hos Amager, da de med et nederlag ville miste chancen for at havne i top 6. Vi fortsatte det høje angrebspres og fik bedre styr på modtagningerne. Sættet blev kørt stensikkert hjem til en overlegen KSV sejr og en tur på landet.

 Kampresultat: 1.sæt: 25-17 - 2.sæt: 25-10

Med dette resultat var vi sikret en plads i top 6 og forventede at skulle spille en kamp mod Glostrup, der afgjorde hvem som havnede på hhv. 5. og 6. pladsen.

2. kamp mod Glostrup 1:

Glostrup stillede som vanligt med en blandet trup både hvad angår alder og niveau. Vi har før haft problemer med dem, men idag kom vi godt fra start. Efter et par taktiske justeringer, som enmandsblokade på deres bedste og mest rutinerede spiller og dobbeltblokader, ledet af Oles lange arme mod den lille søde pige, der kun lige kunne hoppe op til netkanten, blev første sæt kørt sikkert hjem. Andet sæt startede som en lidt mere rodet affære, hvor vi lavede en del fejl. Midt i sættet bragte et par rettidige udskiftninger os tilbage på rette kurs og til endnu en sejr.

Kampresultat: 1.sæt: 25-15 - 2.sæt: 25-20

Et kig på Infosport kunne så fortælle os den glædelige nyhed at vi med hiv og sving fik bragt os forbi VLI i stillingen, så vi ender på en 4 plads i rækken med samme sætscore, men en langt bedre boldscore.

Efter en indledning på sæsonen med nederlag i 4 af de første 5 kampe og en placering som 10 ud af 11. Så er vi sluttet godt af med 5 sikre 2-0 sejre og en boldscore der siger +96. Så nu går vi fortrøstningsfulde ind i forårssæsonen, hvor vi satser på at spille med om sejren.

Sidst opdateret 08. December 2010
Top!
Top!