KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
Pokalkamp D3 vs. Holbæk PDF Udskriv E-mail
13. December 2010
Tilføjet af Maria N

Holbæk-KSV.D3 3-0 (25-16, 25-14, 25-23)

Mandag aften spillede D3 pokalkamp mod topplacerede Holbæk. Der var lagt op til en spændende kamp, hvor vi skulle spille vores allerbedste for at vinde.

I første sæt var vi meget usikre og nervøse, og der var ingen ro over vores spil. Vi kom desværre hurtigt bagud, og vi kom aldrig rigtig med i 1. sæt. Inden næste sæt fik Cille givet holdet lidt ro og kampgejst, men der blev desværre skrevet forkerte numre på holdopstillingerne, hvilket resulterede i, at Maria D spillede kant og Maria K fik diagonalen, dette skabte en del forvirring, og vi fik aldrig tilpasset vores spil i dette sæt. Men udover fejlopstilling, så var 2. sæt stadig fyldt med ukoncentration og for mange fejl, og Holbæk spillede rigtig godt mod os. Vores angrebsspil haltede lidt, men til gengæld begyndte vores forsvar endelig at fungere, men det var desværre ikke nok i 2. sæt.

Men i 3. sæt så satte fanden ved holdet og lige pludselig kæmpede alle med næb og klør og tingene begyndte lige pludselig at fungere, vi spillede endelig som et hold, der gerne ville vinde. Vores kommunikation, forsvar samt vores servepres var perfekt i 3. sæt, og vi formodede at slå til, når vi fik chancen, men det var desværre ikke nok til at hive den helt i mål. Folk kæmpede til det sidste og kampens detalje, gik til Maria N, der i sidste angreb slog en ”killer” smash ned på tre-meteren. Kampens spiller blev Sarah, da hendes hævninger lå lige til højrearmen, hendes gode kampgejst, og fordelinger af hævninger.

Kampens konklusion må være: Er kommunikation, fightervilje og lækkert hår til stede, så spiller holdet som en drøm!

Forza D3

Top!
Top!