KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
Pokalkamp Mix1 vs Amager 2 (3-1) PDF Udskriv E-mail
13. December 2010
Tilføjet af Helle G
Tirsdag den 7. december tog Mix1 imod Amager 2 til pokalkamp i Hillerødgade.


Selvom både KSV og Amager 2 allerede var videre i pokalturneringen (fordi det tredje hold, Haslev, havde trukket sig) var en sejr eneste tilfredsstillende resultat, da vi den 7. december tog imod Amager 2 på Nørrebro.

To dage tidligere havde vi uden større problemer tævet netop Amager 2 i den almindelige turnering og eftersom vi holder jul på en 4. plads i Mix1-rækken, mens Amager 2 skal spille nedrykningsspil, burde der ikke være nogen slinger i valsen. Men pokalholdet Amager 2 er åbenbart et andet hold end turneringsholdet Amager 2 – i hvert fald var der op til flere nye ansigter på det hold, der gik på banen i Hillerødgade, og smashopvarmningen var noget mere respektindgydende end den havde været to dage tidligere.

 

Første sæt går dog helt efter planen – med fornuftig og koncentreret volley lægger vi stille og roligt afstand til Amager og vinder sættet 25-17.

 

Andet sæt er en lidt mere rodet affære. Vi kommunikerer mindre, sjusker mere og pludselig er Amager alt for mange points foran. Selvom vi strammer ballerne og vinder noget af det tabte tilbage, lukker Amager desværre sættet med 25-23.

 

Tredje sæt begynder igen med lidt rod og forvirring, men med kloge lobs i Amagers utroligt store (og permanent åbne) spand viser Bailey vejen, og vi vinder med komfortable 25-16.

 

Og så kunne man have håbet, at Amager ville opgive, men det gjorde de desværre ikke. Vi får kamp til stregen indtil vi ca. midtvejs i sættet vender tilbage til det gode og sikre spil og derfor kan gøre klar til turen på landet med 25-19.

 

Summa summarum spillede vi en god kamp, hvor vi formåede at holde koncentrationen og ikke lade tabte bolde ødelægge humøret og troen på sejr.

 

Ud over Bailey, der med sine meget effektive lobs og høje servepres vandt rigtig mange points, stod Helle V også for en lækker detalje, da hun meget konsekvent lukkede Amagers mest hårdtslående herre i en centerblok, der smækkede bolden direkte i gulvet på den anden side.

 

Alt i alt en god kamp, der understregede at der er en grund til, at det er os, der ligger nummer 4 og ikke Amager 2.

Sidst opdateret 13. December 2010
Top!
Top!