KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 29 gæster online.
D3 vs. Brøndby (3-1) PDF Udskriv E-mail
16. December 2010
Tilføjet af Anitta


D3’s sidste kamp i 2010. Da vi har haft alt for mange 5-sæts-kampe, var vi sultne efter en sejr. Efter at to hold hhv. blev smidt ud af puljen og trak sig, lå vi sidst i puljen inden denne kamp, men en sejr ville kunne flytte os op på 5. pladsen og dermed give os en bedre seedning i forhold til kampene efter nytår. Brøndby lå på en 2. plads i puljen og havde kun tabt en enkelt kamp.

Brøndby stillede op med kun 6 spillere, men det var et hold bestående af (lidt gamle) rutinerede spillere som vidste, hvor de havde hinanden og som forstod at placere bolden.

Efter vores foregående kamp havde vi aftalt, at vi alle skulle være mentalt bedre klar, når vi spiller kampe. Det tror jeg, at alle spillere havde taget til sig, for vores niveau i var lige en tand højere, end det har været hidtil.

1.sæt (24-26)

Vi fik en ok start, men vi lavede for mange fejl midt i sættet og holdt ikke helt de aftaler, vi havde. Efter KSV’s 2. timeout ved stillingen 13-19, tager vi os sammen og begynder endelig at kæmpe for boldene. Vi kommer helt op i hælene på Brøndby, men desværre taber vi alligevel sættet.

2. og 3. sæt (25-18), (25-19)

Vi fortsætter med den gode gejst, som vi sluttede med i 1. sæt. Vi er hurtige til at få flyttet vores smækre popoer og begynder også at snakke lidt mere. Brøndby begynder allerede at vise de første tegn på træthed. Modsat os er de langsomme, og de snakker slet ikke til hinanden. Stemningen er generelt lidt dårlig på den anden side. Grunden til at Brøndby får så mange point er, fordi vi selv får lavet lidt for mange fejl, men vi holder ved og vinder – endda uden at være bagud på noget tidspunkt i begge sæt.

4.sæt (25-8)

Vi nåede ikke engang en hel rotation. Det siger vel det hele?

Det var et sæt præget af servestimer. Brøndby lavede stribevis af fejl. Når de endelig fik modtaget, kunne de ikke afslutte og bolden endte i nettet.


Alt i alt var det en kamp hvor alle spillede det bedste, de har lært. Dette kunne også ses i antallet af stemmer til kampens spiller. Top tre blev Sus som nr. 3 (Super server og gode angreb), Lone nr. 2 (stabilt spil hele vejen) og Miranda vandt titlen, da hun kom rigtig godt ind i kampen og leverede et fantastisk godt forsvar og angrebspres.

Dagens detalje gik til Maria N for hendes servestime i 4. sæt. Lone blev nr.2 for hendes Ninja-forsvar/angreb og Sus nr. 3 for hendes backspike i 4. sæt der landede på 3-meteren på Brøndbys side, samt hendes ”Krammer” med Miranda efter hun havde nået en umulig bold.


Kan vi holde det niveau, som vi havde mod Brøndby, kan vi slå ALLE, så bare kom an!

Top!
Top!