KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
Cheftræneren for H1 får ordet PDF Udskriv E-mail
05. Januar 2011
Tilføjet af PR

Vi har givet Pau Larsen, træner for KSVs 1. hold på herresiden ordet, for kort at summere efterårets bedrifter op, og derefter kigge lidt ud i fremtiden for at se lidt på hvilke spændende udfordringer der ligger og venter:

H1's målsætning for sæsonen 10/11 har fra starten været oprykning til elitedivisionen. Det er den fortsat og vi er godt på vej uden at det dog på nogen måde kan tages for givet. Vi har en stor trup på 17 spillere i denne sæson og det har været en vigtig faktor og forventes at blive det resten af sæsonen. Vi har kunnet stille med en stærk opstilling til alle kampe og har haft gode udskiftningsmuligheder. Vi har vundet mange af kampene på vores brede. Det er kun nummer ét i første division øst der får mulighed for at spille om oprykning og Frederiksberg ser ud til at blive vores direkte modstander i den duel. De har tabt én kamp og det var et 0-3 nederlag til os på deres hjemmebane. Vi har ikke tabt, men har smidt 6 sæt til de fire lavest rangerende hold. Vi har med andre ord ikke været stabile og det er her vores brede har gjort forskellen. Et godt billede på dette er også at vi har stemt 7 forskellige kampens spiller i ligeså mange kampe. Vi kan glæde os over at når vi møder stærkere modstandere som Frederiksberg, Amager og PVC Lyngby, så har vi holdt fokus og vundet 3-0.

Vejen til at nå vores mål om oprykning kræver stabilitet i foråret og det kommer ikke af sig selv. Vi kan ikke forvente at Frederiksberg begynder at tabe deres kampe, så vi kan ikke tåle at fejle i nogen af de syv turneringskampe. Skulle det lykkedes skal vi spille en seedningskamp mod nummer ét i første division vest som med stor sandsynlighed bliver Spentrup. De har holdt julepause med kun to tabte sæt, og det er i 9 kampe mod vores kun 7 (da der er to hold der har trukket sig fra vores række i denne sæson). Så de er stærke og stabile og kan blive en svær modstander, hvis vi får muligheden. Vinderen afgøres i to kampe – én ude og én hjemme. Vinderen skal så spille om én eliteplads med nummer 8 i eliten som ser ud til at blive Lyngby der kun har vundet 2 sæt i 12 kampe. Taberen skal spille om den anden plads mod nummer 7 som kan blive Holte, Hvidovre eller Skovbakken. Der er klar niveau forskel på Lyngby og de næste, så seedningskampen mellem vinderne af første division øst og vest bliver vigtig.

Opsummeret har vi muligheden for at realisere vores mål om oprykning til eliten og vi er godt på vej. Men én tabt kamp af de forhåbentligt 11 der venter os kan stadig sætte en stopper for vores ambitioner. 7 af kampene vil blive på hjemmebanen i Hillerødgade, så kom og hjælp os igennem :-)
Sidst opdateret 06. Januar 2011
Top!
Top!