KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
D4's dårlige erfaring med unge talenter PDF Udskriv E-mail
15. Januar 2011
Tilføjet af Kirsten Borup Bojesen
D4 mod Gentofte (25-3)(25-9)(13-25)(11-25)(13-15)

Selvtilliden fejlede ikke noget, da D4 mødte op til kamp mod Gentofte. Efteråret havde været præget af succes, og der var lagt godt i ovnen med hele to trænere og en gæste-statistiker aka D3’s træner på sidelinien. Sidstnævnte blev sat til at vende point i kampen, der desværre ikke faldt ud til D4’s fordel. 

 

Modstanderne var unge og talentfulde. De chokerede os i første sæt med deres skarpe server og hårde angreb. En vis panik bredte sig på banen - samspillet blev noget kaotisk, og angrebene knapt så præcise. Vi samler modstandernes angreb op, men får dem desværre primært returneret som gratisbolde. Det giver ikke mange point, og modet falder på banen. En time-out får gejsten tilbage: Alle kæmper bravt og vi spiller bedre og mere kontrolleret, men desværre ikke godt nok. Første sæt gik til Gentofte.

 

I andet sæt knokler vi på, godt hjulpet til af 2*coaching fra sidelinien. Vi har fået flere nye spillere på holdet efter jul, og de falder alle rigtig godt ind i spillet. Folk pepper hinanden op når modet daler og modtagninger flyver den forkerte vej. Desværre var Gentofte-pigerne vældig stabile i forsvarets opstillinger og samlede langt de fleste af vores angreb op. Andet sæt gik også til Gentofte.

 

I tredje sæt sker der det fantastiske, at dommerne opdager en gennemgående opstillingsfejl med liberoen fra Gentoftes side. De to første sæt bliver omdømt til D4’s fordel. Nu har vi en chance igen! Alle jubler og er enige om at give den hele armen. Coach A arbejder hårdt på at skjule sin hånlige glæde og pigerne fra Gentofte synes en smule bitre. Koncentrationen under kampen er skarp og der kommer et par ekstra cm på i blokken. Desværre server og slår de unge damer fra Gentofte lige godt opstillingsfejl eller ej, og D4’s modtagninger og forsvar gør ikke livet let for hæverne. Det ender med 13-25 i tredje og 11-25 i fjerde sæt. 

 

5. sæt er en nervepirrende affære. Holdet eniges om, at et springende punkt er at holde gejsten oppe. Vi fornemmer at pigerne fra Gentofte er ved at blive trætte – der kommer flere servefejl fra den anden side af banen og et par af deres angreb havner i nettet. Det står 13-11 til os, og nerverne sidder løst på alle, nok mest på trænerne.

Men øv altså – de spillede virkelig godt på den anden side af nettet, så de snuppede også femte sæt, der ender 13-15.

Konklusionen på kampen blev at volley-skoene skal kridtes, knæbeskytterne vaskes og serverne strammes op, så vi er klar til fremtidens udfordringer mod unge talenter.

 

Alle spillede godt, så der var hård konkurrence om kampens spiller (som blev undertegnede ud af 3-4 kandidater), men der var også tæt løb om kampens detalje. Efter næsten lige afstemning blev det Lises pikante boldmodtagning med brystet, og det skal kun nævnes, at bolden ikke blev tabt, mens yderligere detaljer ikke vil blive uddybet.

 

Kirsten

Top!
Top!