KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
Manglende EPO-indtag gjorde udslaget for D2 nederlag!?! PDF Udskriv E-mail
16. Januar 2011
Tilføjet af Sandra

Om det var efterdønningerne af lørdagens 2*30 års KSV fødselsdag, manglende EPO-indtag, eller bare førsteklassesmodstand fra de velspillende Frederiksberg damer, der ligger placeret som 1´er i divisionen, står stadig uklart - ihvert fald taler 0-3 nederlaget (15-25; 19-25; 15-25) nok desværre for sig selv. Men trods de haglende angreb fra et slagfarligt Frederiksberg hold, mobiliserede vi alligevel solid modstand og ikke mindst gejst!

 

Allerede få bolde inde i første sæt forsøger en velmenende center en redning hen over vores næsten liggende hæver, Mette, med det resultat, at hendes tommelfinger for en periode er sat ud af spil. Da vi blot er 7 udkårne spillere med til kamp, demonstrerer Line sine brede skuldre og tager sig sin opgave som anfører alvorligt og går ind og redder situationen i næsten halvdelen af første sæt, indtil Mette igen er kampklar. Hermed er vi klar til “oprejsning” i 2. sæt.

 

Vi leverer habil modstand store dele af kampen igennem og fin præstation over hele linjen – specielt er vores forsvarsspil noget af det bedste, vi indtil videre har præsteret igennem sæsonen, og Helle libero samt kanter + diagonaler (Ida, Berit, Line og Anya) kan alle klappe sig selv på skuldrene for god kommunikation og velovervejet placering på banen. Desværre var det ikke tilstrækkeligt mod det hårdtslående Frederiksberg hold, som konstant formåede at holde en rekordlav fejlmargin, når KSV koncentrationen havde momentale udfald. Og centere + kanter havde nok at gøre med at få lukket i blokaden, så den store 6´er ikke kunne komme til “mande-angreb”.

 

Mette blev kampens spiller med en fantastisk flot hæverindsats hele kampen igennem – trods “angrebet” fra egne rækker (Ida og Helle var også stemmeslugere i denne nominering). Og som holdet kunne enes om under evalueringsrunden: vi havde kampen … Frederikberg´s nr 6 stjal bare desværre alle vores point!

Heldigvis kan vi brøste os af at have hentet en 2. plads i udklædningskonkurrencen til lørdagens festligheder via stjernetræner Martin Guldberg´s fantastiske “fyldig Baywatch babe på tændstikben”-lookalike … godt gået!

Top!
Top!