KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
D3: Dame 3 i 2. Division! PDF Udskriv E-mail
12. Februar 2006
Tilføjet af Kasper Rosenberg

USG 3(?) 3-2 BVK 3(og 2) 

Efter 2 weekenders pause var batterierne fuldt opladede til dagens vigtige topopgør. Begge holdene spiller om den sidste plads i oprykningen og denne duels taber, kunne meget vel have udspillet sin rolle i toppen af rækken i denne sæson.

Med 11 spillere til kampstart, var vi mere end stærkt besat på alle pladser. Dette inklusiv en spiller, der havde måttet afbryde en weekend i familiesn skød med kort varsel, for at kunne deltage i denne af klubben (og af spillerne) højt prioriterede kamp.

De fremmødte d2'ere samt hvem der ellers havde trodset kirken og taget i Hillerødgadehallen istedet, havde en brandkamp i vente, der bød på både et og andet! BVK stillede (som sædvanlig, fristes man til at sige) med flere af deres spillere fra 2. division, og var derfor af bookmakerne forhåndsfavoritter. BVK startede da også som lyn og torden og bragte sig i front 9-1 førend USG 3 kunne nå at sige "vi-VIL-rykke-op!". Herefter var det som om at nerverne havde lagt sig en smule, og vi kunne begynde at formøble vores konstant gode forsvarsspil til et angrebspres, der gjorde betingelserne sværere for BVK. Stille og roligt fik vi arbejdet os tilbage i kampen og sættet, og ved stillingen 16-16 var det pludselig på BVK presset var, idet de havde sat en 8-points føring og sikker sætsejr over styr. Kampens vigtighed kom igen til udtryk mod slutningen af sættet, hvor adskillige servefejl på begge sider, vidnede om det psykiske pres der altid hviler på serveren i den afgørende bold. BVK trak det længste strå, men måtte ud i 3 sætbolde, før de kunne sikre sig 1. sæt.

I starten af 2. sæt red USG videre på den bølge af selvtillid, det giver at lave et fight-back efter at være nede med 8. Skarpe server af holdets debuterende kaptajn, Mette, bragte USG i front med 5-0. Herefter var det dog som at gassen gik lidt af ballonen, vi blev bange for at tabe, eller også skyldtes det bare at BVK's tunge skyts begyndte at spille sig varm. Der blev vistegode aggresive takter, som det ellers bundsolide USG forsvar havde svært ved at finde et modtræk til. Taktikken var dog klar og blev på intet tidspunkt fraviget - vi ville med et højt servepres tage pynten af deres giftige centerangreb og stille og roligt pille selvtilliden ud af deres mindre hårdslående kanter via fight og god placering i forsvaret. 2. sæt blev temmeligt ensidigt - vi havde svært ved at lægge det fornødne pres i serven og blev ofte straffet prompte. Ved stillingen 14-25 måtte USG 3 forlade banen, uden egentlig at have spillet decideret dårlig volleyball.

3. og 4. sæt skulle byde på feberredninger, gustne blokader, spiller sendt til tælling, pandekager, serveesser og frem for alt stor, stor gejst udvist af et hold - såvel på banen, som på bænken  - hvorfra viljen til sejr lyste så kraftigt at de internationale krav til lys i turneringshaller på 10.000 Lux(ca.), for første gang i lang tid blev efterlevet i Hillerødgadehallen. Serverne såvel som angrebene voldede nu BVK problemer i en sådan grad, at deres aldrende hæver oftere kom på overarbejde, og flere gange slet ikke i arbejde! Stabile Anne, servicerede Therese med masser af gode fremspil, der gav mulighde for afvikling af masser af centerangreb. Kampen idag blev i den grad afgjort ved slaget om midten af nettet, samt af færrest uprovokerede fejl i forsvaret. I netop disse to sæt, tippede denne kamp, til USGs fordel, og specielt i 4.sæt var det tydeligt at se, hvem der havde selvtilliden i behold og troede på sejren. Begge sæt gik fortjent til et fightende USG. Det var tydeligt at det var holdet der spillede som et hold, der vandt over holdet der havde en masse dygtige spillere (ikke at vi ikke har det!)3.sæt : 25-23 4.sæt: 25-19.

Fra at være foran med 2-0 og syntes at have en sikker sejr i hus, var der stor uro at spore hos BVK, der tog sig al den tid de kunne imellem sættene, hvorimod pigerne fra USG stod på spring for at komme igang med det afgørende sæt. 5. sæt afveg decideret fra de 4 forrige. BVK havde taget konsekvensen af at have mistet grebet om midten af nettet og rykket deres tungeste skyts på kanten. En hurtig Time-out var alt der skulle til for at få justeret forsvaret til hvad vi nu kunne forvente: Massive angreb fra en enkelt spiller. Efter to forgæves forsøg på at dræbe bolden, kunne usikkerheden anes; var det nu også en klog disposition? Spillet i 5. sæt blev mindre poleret, og kunne i høj grad sikres ved at spille klogt, og stadigt holde fast i serven. 15-6 - en ordentlig snitter til BVK i det afgørende sæt, taler sit tydelige sprog om hvilke spillere, der formåede at bevare gejsten og roen når det spidsede til.

Om USG 3 skal i 2. division efter sommerpausen, er dog højst usansynligt, eftersom det er oprykning til Danmarkserien vi spiller med om! Men holdet beviste idag, ved at slå et hold af 2.divisiosnspillere og rutinerede seriespillere, at de har potentialet til at kunne gøre sig gældene. Om det bliver i DK-serien til næste år bliver sansynligvis afgjort i sæsonens 2 sidste kampe, hvor vi har hhv. nr. 2 og nr. 1 på hjemmebane. Men mulighederne er der!

NB. En gylden kommentar, der først kom forfatteren for øre efter deadline: " Det er altså slet ikke det BVK hold, vi har mødt i vores kampe mod dem!" sagt af en Grøndal EV spiller (fra samme række) der sad sekretær til kampen.

Sidst opdateret 13. Februar 2006
Top!
Top!