KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
Midtvejsevaluering for D4 PDF Udskriv E-mail
20. Januar 2011
Skrevet af Mette Krogh-Jespersen
D4's målsætning for sæsonen 10/11 har som helt nyt hold været at forblive i Serie 1 og modne holdet. Da vi nu spiller oprykningsspil til Danmarksserien er det mål opnået til fulde - enda med et bonus point for en superflot 2. plads i serien :-)
Vi forventer, at det bliver meget svært for holdet, at rykke op i Danmarksserien, da vi har 5 Danmarksserie-hold (inkl. D3), KV61.2 (den suveræne vinder af Serie 1 A) og Lyngby-Gladsaxe (slog os overbevisende 3-0 tidligere på sæsonen), og kun det højest placerede hold er sikret oprykning til Danmarksserien. Vi mener, at et realistisk mål for forårssæsonen er at blive nr. 4-6 i vores pulje (DDS A kval). Dette vil stadig kræve 3-4 sejre i foråret, så der skal arbejdes hårdt. Det er et klart mål for holdet at slå D3 - i turneringen eller til DSM.
Alle spillere har rykket sig meget i løbet af efterårssæsonen og vi forventer, at denne udvikling vil fortsætte i foråret. Dette skyldes bla. et højt træningsfremmøde og en god træningsmoral. Stort rygklap til pigerne for den forløbige sæson :-)
Pt. er truppen på 14 spillere, med konkurrence på alle pladserne, så det er meget tilfredsstillende og det giver flere muligheder til kampene. Da vi ikke anser oprykning for at være realistisk vil vi fokusere på spillerudvikling i foråret, hjulpet godt på vej af, at vi er sikret kampe af højere kvalitet i foråret. På det individuelle plan, vil der være fokus på udvikling af spillernes teknik og spilforståelse. På overordnet niveau, vil holdets udviklingsfokus for foråret være på serv, blok og servemodtagning.
Desuden vægtes det højt, at det fortsat skal været hyggeligt og socialt at spille på holdet. Dog skal det siges, at holdets mantra er at vinde frem for at spille socialt!
Kasper & Axel
Top!
Top!