KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
D3 - Diramo PDF Udskriv E-mail
25. Januar 2011
Tilføjet af Maria Dehnhardt

Lad det være sagt med det samme, denne kamp vil IKKE gå over i historien!! Faktisk har alle på holdet kollektivt glemt denne skændsel af et nederlag, derfor vil der også være momentvise udfald i referatet.

 

1. sæt:

Vi starter disciplineret og kommer hurtigt meget foran, ved hjælp af gode server, tålmodighed og variation i angrebet. De første ca. 20 bolde i kampen spiller vi næsten til U.G. Men det er bare ikke nok til at vinde en volleykamp. Da vi fører ”22 - nærmest ingenting” vender kampen på mærkeligste vis. Et par gode server fra vores modstander og held med en god gang indianerbold og underlige slag på 2. bolden, som vi slet ikke er klar på i hverken blok eller forsvar, ender med at de langsomt men sikkert får pillet alt spil ud af kampen. På forunderligste vis når de til 26 point før vi gør.

Vi taber sættet 24-26.

 

2. sæt:

Mit indtryk er ikke at vi var rystede, tværtimod. Vi kiggede hinanden i øjnene og lovede at give spillet lige et gear til, og troede på at det var det vi skulle ind og gøre. Men man må give vores modstandere at de stod ret godt i forsvaret, og det var bestemt vores tab, at vi ikke var i stand til at slå mere udenom dem end vi gjorde. Så monotomt spil sammenholdt med endnu mere indianerbold fra deres side, gjorde at de igen trak det længste strå.

Vi taber sættet 22-25.

 

3. sæt:

Dette sæt er mig noget uklart. Sættet bliver sat i gang og efter få bolde laver Maria D den famøse tommelfinger”skade” på en rådden underhåndsserv, argh!! Miranda kommer flot ind på diagonalen, på trods af at det er en uvant plads for hende. I boldene efter er der en del uro, og vi taber derfor nogle dumme bolde på den bekostning. Vi sætter en flot slutspurt ind, men de er desværre kommet for meget foran til, at vi kan nå dem.

Vi taber sættet 22-25 (igen).

 

D3 er kendt som et godt slutspurtshold, og nu har vi tabt den kamp vi må, for stadig at nå vores målsætning. Så fra nu af er der dømt drømmebold, og hårdt arbejde på alle pladser, og det skal vi nok klare.

Astrid fik æren af at blive kampens spiller, da hun gjorde det godt i angrebet, og Lone fik detaljen på en flot en-håndshævning.

 

/Maria D.

Top!
Top!