KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 29 gæster online.
H2: Ærgerligt pokalnederlag PDF Udskriv E-mail
26. Januar 2011
Tilføjet af Kasper Rosenberg
I mandags tog H2 imod Farum/Holte-konstellationen i håbet om at kunne revanchere et af efterårets få nederlag.

I efteråret var kampen en noget rodet affære, der bølgede frem og tilbage og blev afgjort i 5. sæt. Dette billede gentog sig desværre næsten som var det en genudsendelse.

I et rodet første sæt, hvor ingen af holdene for alvor kunne dominere det andet, lykkedes det alligevel nordsjællænderne at tage en lille stime sidst i sættet med resultatet 21-25 til følge. Vi spillede et godt stykke under det niveau vi har vist i de seneste 7 kampe, så var egentlig rimeligt fortrøstningsfulde ved tanken om at kunne hive os selv op igen, idet det der foregik på den anden side, ikke lignede noget vi kunne tabe til.

Og i 2. sæt fik vi for alvor gang i maskinen. Gearet gik lige et par takker op og mandagens lange arbejdsdag (nå nej, studiedag – vi er jo studerende!) var rystet af. De unge poder på den anden side fik en mindre lektion og noget at tænke over. 25-15 og det lignede en kamp der kunne køres hjem.

3. sæt var ikke stort forskellig fra 2. I hvert fald husker undertegnede ikke at der her skulle være tvivl om udfaldet, og sættet gik (tilsyneladende) relativt ubesværet til KSV igen.

Selvom kanterne fra KSV var overbevisende, hårdtslående og kloge ved nettet, var der alligevel en hæver eller to der var blevet sendt på overarbejde i de første sæt. Det er ikke noget vi er helt så vant til, i hvert fald betød det at fejlene begyndte at snige sig ind hist og her som det 4. sæt skred frem. Om det var træthed, gummiarm eller noget helt 3. der skete ved stillingen 16-11 i vores favør er lidt svært at sætte fingeren på. Men det gik hverken værre eller bedre end at de unge på den anden side pludselig fik færten af blod, og gjorde deres til at minimere egne fejl, modsat hvad der skete på KSVs banehalvdel. Sættet og overskuddet røg til det forkerte hold, og udgangspunktet for et 5. sæt var ikke just betagende.

Desværre lykkedes det os ikke at kvittere for den fine opbakning fra holdene der ventede på at komme til, eller var færdige med egen træning.  Det er sgu sjovt at spille med opbakning, og så meget desto mere irriterende er det, når man så taber til et hold man normalt burde have slået.

Selvom målet for os er at vinde samtlige kampe i foråret, kan vi trods alt trøste os med at kampen ikke for alvor får betydning for vores oprykningschancer, da det ”blot” var en pokalkamp. Selvfølgelig pisseærgerligt da vi gerne ville have spillet med om den også, men forhåbentligt kan det være et wake-up call inden foråret for alvor kommer i gang. En erindring om at vi ikke kommer sovende til noget som helst. Vi kan vinde over alle i rækken, men – som det viser sig – også tabe til alle, hvis vi ikke er 100 % klar. Hver gang.

Endnu en gang tak for opbakningen. Hvis I kommer igen, lover vi at gøre det meget bedre J

Top!
Top!