KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 50 gæster online.
D4 – også problemer med de lidt ældre damer PDF Udskriv E-mail
26. Januar 2011
Tilføjet af Sara Pedersen

Denne kamp skulle spilles på et gymnasium i en lille provins by nær Roskilde, nemlig Himmelev, mod et af danmarksserieholdene. Vi havde altså en lille køretur foran os. Vi var forberedte på at møde en flok lidt ældre og erfarne damer med måske ikke så meget angrebspres, men hvor fejlene ville være få.

Kampen før vores trak ud, så vi nåede at se et yngre og mindre erfarent Himmelev hold spille, med et noget irriterende kampråb. Vi blev enige om at det ville de ældre damer ikke benytte sig af, men vi tog desværre fejl!

Kampen startede ikke så godt for D4 og desværre blev der ved stillingen 6-2 til Himmelev opdaget en opstillingsfejl hos os. Dommeren meddelte sekretærbordet at vi skulle have fratrukket ”alle” vores point, da det var en opstillingsfejl som havde været gennemgående for kampen. Coach K forholdt sig roligt, men betænksomt og kort inden næste bold spørger han dommeren om han kan påvise opstillingsfejlen ved vores første point, hvilket han ikke kan og vi beholder vores ene point.. Sådan coach!

Få point efter – ved stillingen 11-4 til Himmelev kæmpede diagonalen Stine så voldsomt for det, at hun hoppede op til en blokade, landede på modstanderens fod og vred om. Rart så det ikke ud og hun måtte ud og ligge med fod oppe resten af kampen.. en skam for hele holdet. Den anden diagonal – undertegnede – måtte træde til og nu måtte jeg kæmpe bravt, da der jo ikke var mulighed for at udskifte mig.

Vores spil kørte fortsat ikke videre godt. Det var præget af ikke gode modtagninger på både svære og lette serve, intet angrebs pres og nogle meget korte bolde fra Himmelevs angreb gjorde det heller ikke nemmere for os. Til slut i sættet begyndte vores spil dog at køre, gejsten kom op igen og vi gik med godt mod til pause.

Stillingen: 16-25 i 1. Sæt

2. sæt gik, trods vores optimisme fra slutningen af det forrige, ikke forrygende. Vores forsvar havde vi trukket frem til modstandernes korte angreb, men med det resultat at de lavede boldene længere. Modtagninger og angrebspres kørte forsat ikke og det eneste der så ud til rigtig at virke var vores egne serve. Selv vores lop formåede vi ikke at sætte (på nær et enkelt fra Karin, der var placeret elegant lige bag hendes kant). Dette resulterede i…

Stillingen: 11-25 i 2. Sæt

3. og hvad der skulle vise sig at være sidste sæt kørte ikke meget anderledes. Gejsten manglede generelt på holdet og vi tabte med..

Stillingen 8-25 i 3. Sæt

Vi havde trods nogle længere dårlige perioder enkelte gode stunder i løbet af kampen, hvor der virkelig blev kæmpet, men desværre bar kampen præg af at disse var for få. Dette var rigtigt ærgerligt, for trods Himmelevs stabile spil, var det ikke nogen vi på en god dag skulle være bange for.

Kampens spiller blev (ikke uden konkurrence) undertegnede for god gejst og ellers lidt forskelligt godt spil. Kampens detalje blev uden tvivl Majbrits for hendes stunt med halvvejs inde over udskiftningsbænken at redde en ellers næsten umulig bold.. Meget modigt!

Vi vil mentalt lægge denne kamp bag os se frem til den næste, nemlig lokalopgøret (mildt sagt) mod D3 d. 6. februar.

Sara

Top!
Top!